Møbler som ikke passer inn i stilen

Heisann! Det fulgte en interiørkatalog med posten i dag. I slike kataloger ser jo det meste lekkert ut, og mange stiler kan være fine. Selv liker jeg nok best å ikke kjøre en rendyrket stil når det gjelder interiør, men helelr plukke litt rundt omkring, og på den måten skape sin egen stil.

En gang i verden kom jeg inn i et nytt og stilig hus. Det var lutet furu på gulv og i tak. Dørene var også i lutet furu. Det samme gjalt de nye møblene. Veggene derimot, var malt i spreke farger. Minnet om det fine huset viser hvordan motene skifter og at vi i høyeste grad lar oss påvirke. 

Nei, vi dro ikke hjem og skiftet ut alt vi hadde med lutet furu, selv om det kunne vært fristende. Fruen i huset har god smak, og noen år senere var det mørkt tre der, like stilig og like gjennomført. Enda noen år senere, flyttet de inn i nytt hus, og skiftet stil. Så var det et lampebord, da, som ikke fant sin plass i det nye huset. Vel, jeg var heldig og arvet det. Etter noen runder med helblank eggehvit maling, passer det iallfall veldig godt inn i TV-stuen her.

Ha en flott dag videre!

 

Livet på Norges beste vestkant

__

14 kommentarer

Siste innlegg