hits

Sittegruppen i paviljongen, Tob.Design (DIY)

Jeg har fått en del spørsmål om benkene og bordet som står i paviljongen på terrassen, og skrev derfor bitte litt i går og henviste til tidligere innlegg hvor jeg hadde skrevet om møblene før: Her. Men det er klart det er hyggelig at dere spør, så jeg skriver gjerne mer om møblene.  De er for øvrig eget design, (Tob.Design) 

 

Vi liker godt å samle gjester til bords ute når det er sommer. Det er kjekt å kunne dekke opp uten å lete huset rundt etter ekstra stoler. Her er det sitteplass til 10 rundt bordet uten videre.

 

 

Det er bare å finne fram puter i "rødt, hvitt og blått", så er vi klare. Veldig greit er det og med "tak" over langbordet. Dette "taket" tar vi inn om vinteren. Det hadde neppe overlevd Jærske høst- og vinterstormer.Møblene er laget for å fungere som spisemøbler. De er gode å sitte i, og er stødige og solide og tåler å stå ute hele året.


De er behandlet med terassebeis istedenfor maling for å lette vedlikeholdet.

Møblene i Hålå er forresten laget etter samme prinsipp, men de er laget av bestefaren til en tidligere nabo sommeren 1989. De er altså 25 år og holder fortsatt stand. De siste årene har de stått under tak, men før det stod de ute året rundt. Disse møblene er malt med drygolin, og de krevde litt vedlikehold før de havnet under tak. Nye "Amerikanske dekkstoler" (Rett fra IKEA) har for øvrig fått samme overflatebehandling og matchende trekk.Mens de siste dekkstolene ble malt med hvit drygolin.

 
#hage, #uteliv, #sommer, #tobdesign 

Livet på Norges beste vestkant

 

 #hage, #garden, #home, #interiørblogg, #boligblogg, #tobdesign, #diy, #uteliv

2 kommentarer

hansfru

05.06.2014 kl.08:17

De var kjempe fine! Er jo så flott å kunne sitte å spise ute:)

Norges beste vestkant

05.06.2014 kl.09:35

Takk for kos komentar! ja, den norske sommeren er jo både kort og lunefull, så det er greit å kunne være mest mulig ute. Ha en fin dag hansfru:

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen