God morgen, undertegnede “spår” en lang, deilig og solfylt sommer, men se opp for hoggormen, og ha ellers en flott onsdag!

God morgen! Nok en strålende dag ser det ut til å bli. Nå har vi vært bortskjemt med fint vær så lenge at vi tror vi skal fortsette å ha det slik. Og hvorfor ikke i grunnen? Hvert år er det “forskere” og “spåkjerringer” som hevder at sommeren skal bli sånn eller slik. Så derfor er det fritt fram for mine “profetier” om en lang, varm og solfylt sommer i år.

 

Rart i grunnen det der med sommer og “forskning”. I år er det varslet “ormeår”. La oss inderlig håpe de tar feil. Men jeg har selv sett hoggormen i år. Det samme har flere andre. Det skumle dette året er at veterinærene mangler motgift mot ormebitt dersom hunden din skulle bli bitt. Konsekvensen for vår del er at vi holder Stella vekke fra skogen ved vannet der hun elsker å gå.  Stella er superallergisk mot veps, så vi tar ingen sjanser.

 Da sønnen min gikk der med henne for ett par dager siden, så han ikke mindre enn tre hoggorm. Dette er riktignok et område der hoggormen trives godt. Men min oppfordring til alle hundeeiere er at dere passer ekstra godt på.   

  

Nyt sommerdagen og ha en flott dag!!

Livet på Norges beste vestkant

__

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg