hits

God morgen, undertegnede "spår" en lang, deilig og solfylt sommer, men se opp for hoggormen, og ha ellers en flott onsdag!

God morgen! Nok en strålende dag ser det ut til å bli. Nå har vi vært bortskjemt med fint vær så lenge at vi tror vi skal fortsette å ha det slik. Og hvorfor ikke i grunnen? Hvert år er det "forskere" og "spåkjerringer" som hevder at sommeren skal bli sånn eller slik. Så derfor er det fritt fram for mine "profetier" om en lang, varm og solfylt sommer i år.

 Rart i grunnen det der med sommer og "forskning". I år er det varslet "ormeår". La oss inderlig håpe de tar feil. Men jeg har selv sett hoggormen i år. Det samme har flere andre. Det skumle dette året er at veterinærene mangler motgift mot ormebitt dersom hunden din skulle bli bitt. Konsekvensen for vår del er at vi holder Stella vekke fra skogen ved vannet der hun elsker å gå.  Stella er superallergisk mot veps, så vi tar ingen sjanser.

 Da sønnen min gikk der med henne for ett par dager siden, så han ikke mindre enn tre hoggorm. Dette er riktignok et område der hoggormen trives godt. Men min oppfordring til alle hundeeiere er at dere passer ekstra godt på.   

  

Nyt sommerdagen og ha en flott dag!!

Livet på Norges beste vestkant__

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen