hits

Norges beste vestkant

Jeg har fått noen spørsmål om hvorfor jeg har kalt bloggen min for Livet på Norges beste vestkant. Jeg har og fått en del negative kommentarer på navnet. Det er liksom opplest og vedtatt at "Vestkanten" er Oslo vest og der lever de sånn og slik. Det er mange som har fordommer ot både det ene og det andre. Med mors slekt fra Oslo, har jeg opplevd barndommens somre i Oslo, både i byen og på såkalte "Vestkant", noe som ikke har noe med bloggen min å gjøre. Hadde jeg bodd på "Beste vestkant", ville jeg naturligvis kalt bloggen min noe annet!

Med Norgeskartet framfor seg, skulle det være lett å finne vest i landet. Naturligvis synest vi som lever her at det er en bra plass, faktisk best. I mange år har jeg postet bilder på facebook med Norges beste vestkant, men navnet har jeg lånt fra en kaptein som ønsket "Velkommen til Noges beste vestkant" under innflyvningen til Stavanger lufthavn, Sola for mange år siden. Med navnet ønsker jeg å fortelle hvor jeg befinner meg geografisk, og at jeg faktisk trives utmerket her jeg bor!.


Stavanger og området rundt er et flott sted å bo. Vi bor landlig, men likevel sentralt. Bildet under av rosene, skulle vise tydelig hvor "urbant" og "sivilisert" her er.


Med dette ønsker jeg alle en flott søndag fra Norges beste vestkant!

 Livet på Norges beste vestkant

8 kommentarer

lulltove

08.06.2014 kl.11:31

Synes navnet er kult! Nemlig :)

Norges beste vestkant

08.06.2014 kl.12:08

lulltove: tusen takk! Ha en flott dag! :)

Marit

08.06.2014 kl.14:12

Jeg synes bloggnavnet ditt er perfekt. Og har heller aldri hatt problemer med å skjønne hvorfor bloggen heter akkurat det. :o) Flott navn på en koselig blogg.

Livsverden

08.06.2014 kl.17:50

Navnet er helt perfekt :)

matlas

08.06.2014 kl.19:21

Navnet er jo bra :))

Håper du tar en titt innom bloggen min :)

Norges beste vestkant

08.06.2014 kl.19:29

matlas: takk! Klart jeg tar en tur innom! Ha en fin kveld!

vezzo

08.06.2014 kl.20:54

Skjønte med en gang at dette var en blogg fra Vestlandet - det er jo Norges beste vestkant.:) Folk har jammen meg mye rart de henger seg opp i... Fortsatt fin pinse til deg!

Norges beste vestkant

08.06.2014 kl.22:23

vezzo: takk, takk! Ha en super kveld! :-)

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen