Sommer i hagen på Norges beste vestkant

Her har jammen et gammelt innlegg sneket seg inn i teten fordi jeg laget ny overskrift! Går slikt an? Jaja, vi får drømme oss tilbake til starten på sommeren da hagen så slik ut! Ha en flott helg, da, dere!

Vår nye “portal” med stakitt og rosebue ble ferdig i går. Stakittet fortsetter nå på den andre siden av rosebuen. Fikk ikke malt alt i går, men det kommer tid for maling senere i sommer, det er jeg overbevist om.

 

 

Klokkebuskens vakre blomster vipper over kanten på stakittet, som ser ut som det har stått der lenge.

 

Etter så mange deilige sommerdager, trodde vi nok at sommeren skulle vare evig. I dag regner det, men det kan jo hende det bare er forbigående. La oss holde på sommerfølelsen med sandaler på bena og solbriller i håret.

 

Da man var barn, varte sommeren nesten evig.  Men jeg må innrømme at jeg husker regnværsdager selv fra barndommens somre.

Bark i bedene er praktisk og delikat. Hvert år pleier vi fylle på litt, slik at bedene holder seg pene og frie for ugress

Mannen har fylt ny bark i alle bedene i dag, og det ble virkelig bra. Så mens vi venter på at solen skal skinne igjen, får vi kose oss med bildene fra dagens innsats.

Ha en flott dag videre!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg