hits

God kveld i stuen!

Etter mange deilige dager ute, var det på tide å trekke i hus og glede seg over at man har tak over hodet, spise på kjøkkenet og se tv i tv-stuen. Mens noen av beboerene i huset-innklusive bikkja- ser på fotball-vm, har jeg krøpet opp i godstolen og titter innom diverse koselige blogger. Det er så mange der ute som er så flinke og har så mange kreative ideer! Virkelig inspirerende.

Selv om sommerkvelden utenfor vinduet er ly, er det koselig å tenne noen lys likevel. I morgen er det helg igjen. I blant flyr ukene unna fortere enn man liker det. Man vil jo at sommeren skal vare lenge, lenge. Snart er det midtsommer og St.Hans. Noen dager etter blir det ferie i Tyrkia, et land vi har feriert i mange, mange ganger, men som jeg vel må si er ferielandet i mitt hjerte. (I always come back) 

Ellers er det mange sommerplaner for både hytte og hjem. På hytten skal det sprosser på vinduene. Tror nok det blir veldig koselig og "hyttete" med sprosser i steden for store åpne vindusflater.Hjemme har vi kun gardiner på bad og soverom. På hytten er det gardinr også i stuen nettopp på grunn av de store vinduene. Der oppe er det lunt og pent med gardiner, synes jeg.


Når man ikke kan nyte sommeren ute, får man ta med seg litt sommer inn. -Og hva er vakrere og mer sommerlig enn en bukett roser?Ha en flott kveld! (Med eller uten fotball-vm)

Livet på Norges beste vestkant

7 kommentarer

Simona Juseviciute

12.06.2014 kl.22:46

Fine bilder :)

Ha en fin dag videre!

hadde vært koselig om du hadde tatt en titt på bloggen min ;)

Norges beste vestkant

12.06.2014 kl.22:50

simba12: Tusen takk! Titter innom bloggen din! Ha en fin kveld!

fjellgeitbundingen

12.06.2014 kl.23:12

Og like koselig inne som ute i hagen, har du det :)

foreignerat50

13.06.2014 kl.07:54

Ja, det regner her

også. Så det blir mye innekos.

ser ikke akkurat sport på tv fordi jeg er ikke fan av det, men leste ferdig en roman i går kveld. Deilig!

Ha en fin dag og kos dere med ferien til Tyrkia snart:)

MereteDrzewicz

13.06.2014 kl.09:15

Så fin blogg :-)

Besøk gjerne bloggen min å legg ijenn et spørsmål i spørsmålsrunden min :-) hehe!

Norges beste vestkant

13.06.2014 kl.09:38

Tusen takk! Klart jeg skal besøke bloggen din! Ha ellers en nydelig dag! MereteDrzewicz:

Norges beste vestkant

13.06.2014 kl.09:40

Er heller ingen "sport på tv-fan", men har en mann og noen sønner. Når mannen er offshore, sender de av en eller annen grunn ikke sport på vår tv. Ha en nydelig fredag! foreignerat50:

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen