hits

Det er sommer, det er sol, og det er fredag på Norges beste vestkant

Da er det fredag, og solen er tilbake på Norges beste vestkant. Av en eller annen grunn blir det meste kjekkere når solen skinner.  I mitt hode hører sommer og sandaler sammen, og jeg bruker sandaler eller åpne sko det meste av sommeren. I blant blir det nærmest på trass, som for å bevise at det er sommer.  I minnene fra barndommens somre er det alltid sandaler og brune bare ben.  Men egentlig sprang man vel mest barbeint. Jeg elsker fremdeles å gå barbeint, i nyslått gress eller på stranden.

Disse flotte blomstene er nok ikke fra min hage, men fra blomstermarkedet i Shanghai. Der var en overveldende blomsterprakt. Riktig noe å la seg inspirere av. I hagen synes jeg det er et mål at blomsterprakten varer hele sesongen, at man kan begynne med å glede seg over de første snøklokkene, og at blomstergleden varer helt frem til klematis og lyng når høsten for lengst har overtatt for sommer. Nå er det snart helg igjen. Egentlig var planen å dra på hytten og få på plass sprosser på vinduene. Nå blir det isteden hjemmehelg med hyggelig besøk. Så får det bli sprosser en annen helg. Sprossene står klare i buå, og springer nok ikke sin vei med det første.  Sommeren kan nytes i hagen.   Som student bodde jeg, som de fleste andre, på hybel. Det var helt greit det meste av året, men når solen skinte i Bergen, og senere på Notodden, savnet jeg veldig å ha en plass å være i sommersolen.  Men egentlig ikke bare en plass å være, for jeg liker dårlig å sitte rett opp og ned i solsteiken. Man må ha noe å holde på med ute. Det er det heldigvis nok av anledninger til i en hage.  Vi har jo ikke så mye gress som skal klippes i hagen, men det er mange andre oppgaver å ryke seg ut på.  

 


Da ønsker jeg alle en flott fredag og en fantastisk helg!  

 

p>Livet på Norges beste vestkant

2 kommentarer

mariajoosefine

13.06.2014 kl.18:14

Fine bilder, ønsker deg en god helg :-)

ViKaniner!

13.06.2014 kl.18:15

Det er deilig :D

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen