Senke skuldrene, slappe av og nyte roser og hortensia i hagen

Det gjelder å senke skuldrene, slappe av å nyte livet. Ikke alltid vi mennesker er så flinke til det. Når jeg ser på hunden og kattene i heimen, ser jeg at denne evnen er mye mer velutviklet hos dem enn hos oss.

Et hundeliv kan være så mangt, og det er mange som har fjernet seg lenger enn langt fra sine opprinnelige forfedre, ulven.  Dette synet møtte meg i morges. Etter tissetur ute, var det rett tilbake på sofaen. Det gjelder å spare på kreftene! Rart at samme dyret kan springe av gårde med fate ører over viddene.

 Ellers blomstrer rosene vi plantet for en liten stund siden snart. Dere kan lese mer om prosjektet her og her 

 

Ellers hadde vi en tur på Hove Plantesalg for å kikke litt i går. Der var det rett og slett tilbud på Hortensia ti 50 kr. 5 planter fikk bli med hjem.  Plantene var ikke helt fine, men ble plantet, og det så riktig bra ut. Planen er jo at de skal trives på sin nye vokseplass og komme igjen.

Tre hvite planter kom i jorden langs “eføybedet” og to blå utenfor rosene ved dammen.

 

  Akkurat nå kan det nok se litt “overmøblert” (Overbeplantet?) ut enkelte steder i hagen, men siden vi har planer om mer hage bak garasjen, og planter lar seg jo flytte, så synes jeg det er et “luksusproblem”.

Ha en flott dag!

 
Livet på Norges beste vestkant

 

8 kommentarer

Siste innlegg