hits

God morgen fra Telemark og Skien

God morgen! Det er "uforskammet tidlig" morgen. Ute synger (Heter det kvitrer forresten?) fuglene,og på gangen høres lyder fra den veslr hunden, Oscar, som legger seg bedre til rette.Ellers er det stille i huset. Jeg har knipset noen bilder her, som jeg publiserer med min svigerinnes tillatelse  Om noen timer går turen hjemover.Min svigerinne har alltid hatt sansen for interiør, det er så gjennomført og fint der. Det er vanskelig å beskrive stilen, men der er mye duse farger, sand, jord, sort og med mange vakre ting som kommer ekstra godt til rette mot det mørke.  Denne flotte lysekronen henger i trappeoppgangen, og er virkelig et blikkfang. Søt kommode fra gangen i 2. etg (Framfor lysekronen)


To tøffe jernstoler står i gangen oppe med puter i.
 


Det er sorte, tunge t velur gardiner i stue og gang oppe, noe som gir et lekkert inntrykk og får rommene til å bli lune.  Ha en nydelig dag, da!


.
Livet på Norges beste vestkant

2 kommentarer

thessa <3

22.06.2014 kl.09:22

Det var utrolig vakkert :) Å i tillegg så er det ved skien, det er jo ikke dårlig :) var ihvertfall utrolig vakkert :)

Norges beste vestkant

22.06.2014 kl.12:06

thessa <3: tusen takk! Hun har god smak, ja! Ha en fin dag! :-)

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen