Dammen vår.

 Nok en herlig dag føyer seg inn i rekken av likedanne denne sommeren. Mye tid tilbringes i hagen, og yndlingsplassen er nok ved dammen. I dag fant jeg noen gamle bilder fra vi laget denne dammen.

 

Vi hadde jo først en liten dam. De eldste fiskene var i denne dammen og. I bakgrunnen ser man en rød låve. Der er det industribygg og kontorlokaler i dag. Rart så fort man glemmer slikt når man ikke har bilder som dokumentasjon.

Her er arbeidet med ny dam i gang.  Fiskene er “evakuert”. Damfolien legges inntil kanten etter hvert som vi fyller på mer vann. Vi synes nok at hullet ser digert ut! Rene krateret, jo!

Stein og mose rundt kantene er på plass, ellers er det ganske lite som minner om dagfens tjern. Stella smaker på vannet og konstanterer at det smaker som det som var i den gamle dammen.

Konturene av det som skal bli er på plass! Så skal det komme en tid med planting og diverse annet. Denne tiden er jo egentlig ikke over, for det kommer stadig nye kapittel i vår damhistorie. I sommer har vi for første gang fått “fiskebabyer”.

 

Ha en flott kveld!

Livet på Norges beste vestkant

 

5 kommentarer
    1. Så fint! Det är drömmen sen barnsben att ha en damm i hagen 🙂

      Hittade ingen mailadress till dig men jag jobbar som ?bloggmanager? på norska familjesajten familieprat.no, och undrar om du har lust att ha din blogg hos oss? Om det låter intressant så kontakta mig så ska jag berätta vilka fördelar det finns att ha sin blogg hos Familieprat.no! 🙂
      Må gott!
      Vänligen, Susanna

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg