God morgen på en mandag!

 Heisann , og god morgen! Håper alle har hatt en fin helg! Her har det vært en innholdsrik helg. Fredag hadde vi alle “barna”, samt ett par “svigerbarn” hjemme på rekeaften. 

Lørdagen bar det på hytten for å sette sprosser på resten av vinduene. Jeg hadde lovet før- og etter-bilder fra makeover av verdens (trolig) minste toalett, men det får vente litt. Den grå gulvmalingen tok sin tid for å tørke, gulvet var fremdeles seigt dagen etter at det var malt, så vi kom ikke helt i mål.  Jeg som trodde det skulle være en god ide å male det gamle knallrøde gulvbelegget!

 



Dermed bestemte vi oss for at det får bli planker på gulvet isteden, og at disse males grå. Makeoveren kommer, men det tar bare litt lengre tid enn jeg så for meg.  Isteden ble det en aldri så liten ansiktsløftning for en gammel kommode på gjesterommet.  Den startet sine dager som en syrelutet sak på 80-tallet. Jeg overtok den og malte den hyttegrå. Treknottene ble også malt. Men aldri skrudd på plass for jeg ønsket noe som pyntet litt mer opp. Hurra for Nille! De hadde akkurat knottene jeg ønsket meg, og til en helt anstendig pris!    (Jada, jeg ser at speilet over kommode skulle vært pusset før bildet ble tatt og ikke etter!)



 Jeg er veldig fornøyd med slik hytten ble seende ut med sprosser på alle vinduene. De siste sprossene som kom opp er malt to strøk med hvitt. Planen var jo å male de første sprossene ett strøk med hvitt og, men værgudene var ikke helt på vår side denne helgen, så nå spørs det om man ikke bare må smøre seg med tålmodighet og vente på malevære til sommeren.  På disse tider kan det plutselig komme snø på fjellet, og der hytten vår ligger snakker man om store mengder snø også!

 

 

 

Da vi kjøpte hytten, var det skodder ved vinduene. Disse hadde vært høyst funksjonelle og hadde i sin tid vært i bruk for å hindre snøføyk fra brøytebil. Siden den gang er hytten hevet og bygget på, så man trenger ikke lenger å dekke vinduene. 

Da vi malte hytten mørk brun, ble derfor skoddene fjernet. Nye skodder er innkjøpt, men skal males i samme farge som dørene før de skal på plass på hytteveggen. Vi håper vi rekker det før det kommer snø, men først venter offshoretur for mannen i huset.

 Søndag kvelden var vi med å feiret et lite tantebarn som fylte seks år! Nå er det ny uke og nye muligheter. Ha en flott mandag og en fantastisk uke!   

 

Norges beste vestkant

 #hytteliv, #interiør, #hygge, #kos, #boligblogg,

 



 

2 kommentarer
    1. Det er ikke alltid ting går som de skal, men fint er det når man kommer opp med en ny plan 😀 Nille er genialt og Europris og Åhles(der fant jeg kule knotter) Kommoden ble jo superlekker 😀 Ha en fin dag 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg