Snart tid for å stille klokken…..

Heisann! Håper dere nyter lørdagskvelden! Det er “palmelørdag”, Earth hour, og snart tid for å stille klokken! Hvilken vei var det nå klokken skulle stilles igjen? 

Nei, jeg skal ikke fovirre noen. For flere år siden lærte jeg en regel som får meg til å huske at klokken skal stilles fram til sommeren om våren og tilbake på høsten. Enkelt og greit? Eller?

Nå står snart påsken for døren. Det er nok ganske mange som skal jobbe noen dager til før det er påske, men det er koselig å pynte litt enten man jobber eller ei. Til påske må det være gule blomster både inne og ute. Gult er jo en herlig gladfarge. For min del er det en farge jeg bruker lite untatt i påsken, så da er det ekstra kjekt med gult til påske! . 

Her er det skikkelig ruskevær ute, sur vind og regn er ikke helt det påskeværet vi vil ha, men som en start på påsken får det duge! Når været er slik, er det lov å kose seg inne med god samvittighet!  Men været var ikke så galt før i dag, så vi har faktisk hatt noen timer utendørs i dag. Det var herlig å få ryddet litt rundt dørene. Det trengs jammen etter vinteren!

 Ellers har det vært en dag med brødbaking og huslige sysler. En herlig hengende selje med “gåsunger” er kommet på plass ved inngangsdøren i dag. Den skal få stå her å pynte opp en stund før den blir plantet i jorden i hagen. De fleste busker og trær trives jo bedre i hagen enn i en potte. 

Finnes det noe mer vårlige enn “gåsunger”?

 Det måtte i såfall være alle løkblomsrene som er i ferd med å komme i hagen.

I morgen tidlig går turen til Telemark for et par dager, etterpå blir det noen dager på hytten. Der er på hytten mesteparten av påskepynten bor, og det er der man tryller frem ekte påskestemning! Jeg tror jammen vi må bestille noe påskevær snart! Ha enfortsatt god helg og en  flott påske! (Og husk å stille klokken, da!) Vi blogges!

 

Livet på Norges beste vestkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg