Roser, kjærlighetens blomster

Heisann! Håper dere har det fint! Det er aldeles herlig med dette fine været som plutselig er her. Og jeg må bare innrømme at det aldri er feil at solen skinner. Det er mye som blomstrer i hagen ennå, og augusthagen er vakker!

Ellers tenkte jeg å vise litt blomster fra min datters bryllup og barnedåpen som de hadde Olsokkvelden 29.juli.

Bordpynt og pynting i lokalet har jeg vist i et tidligere innlegg. Men jeg har ikke viet brudebuketten noen oppmerksomhet tidligere, så det tenkte jeg å rette på. Den var tross alt en svært viktig del av blomstene på denne vakre sommerkvelden!

Siden det var sommer og utendørs feiring, ønsket de å pynte med markblomster. Aldri er vel markblomstene finere enn i juli!  At hovedtemaet skulle gå i blekrosa lå i kortene ganske lenge. Det var jo en jentebarnedåp, og koselig å markere dette i pynting av lokalet og i blomster og servietter. I tillegg til markblomster, gikk de for eføy og blekrosa roser, 100 i alt. For å understreke det bonderomantiske, ble det valgt gamle norgesglass som vaser.

Eføy er trolsk og vakker, og vi har dem i mengder i hagen. -Og roser, ja det er jo intet mindre enn kjærlighetens blomster!  

I brudebuketten er det også blekrosa roser og eføy, med tyll rundt “håndtaket”, og brudebuketten er skreddersydd. Det vil si hjemmelaget. Vi fant oppskrift til hvordan man lager sin egen bukett på nettet, så var det bare å øve! Det var slett ikke så vanskelig, og resultatet ble en bukett som matchet resten av blomstene.  


På bildet under er brudeparet med sin vesle datter, som ble døpt samme kveld!
 

 

 
Ha en riktig fin dag videre! Vi blogges!
#dåp, #bryllup, #bonderomantikk, ##glede, #fest, #feiring, #brudebukett, #blekrosa, #roser, #eføy, #sommer, #summer, #celebration, #wedding, #babtism, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg, #inspirasjon,

 

Livet på Norges beste vestkant

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg