Det er svart november…..Men håpet er lysegrønt…

Det er november, ikke svart november, men like fult merkes det at kveldene blir mørkere og svartere.

På hjemmefronten venter vi fremdeles på litt skuffe- og skap-fronter il kjøkkenet, men det blir knallfint, så da er det bare å glede seg! Jeg har bestilt verdens fineste barstoler til øyen vår. Jeg kan love dere at det kommer bilder! Bildet her er av retero-radioen, som skal stå på øyen! Jeg må innrømme at jeg falt pladask for den herlige fargen!  Det er ikke feil at ting er pene å se på i tillegg til at de er funksjonelle! (Og håpet er som kjent lysegrønt!)

Den gamle kjøkkenbenken i tung og massiv eik er blitt forvandlet til klaffer i langbordet i spisestuen, så nå kan vi dekke til 16 der inne om nødvendig. Det er jo sjeldne man har behov for det, da, men kjekt å ha muligheten! Men med et sånt stort bord, ble jo lysekronen rent for liten! Er det ikke rart hvordan det ene drar det andre med seg? Bildet under er av lysekronen som henger der i dag.

I resten av stuene har vi lysekroner fra Lisbeth Dahl, men den største, den med 12 armer, som ville passet der, og som er lik en vi allerede har, selges ikke i Norge, så den må bestilles fra Danmark, ser det ut for.

 

Her er den samme lysekronen over sofaen.

 

Om enn så lenge lever vi med verktøy rundt oss. Det er ikke første gang, og jeg vet det går over.

 

I helgen som var, var vi på hyttetur til Bjønntjønn i Telemark. Jammen er vi heldige som har slik vakker natur her i Norge! Kan man tenke seg noe flottere enn fjellet på høsten? Denne helgen blir det nok en tur på vår egen hytte.  Disse bildene er fra hytten vi var på i helgen.

 

Dette må vel være verdens søteste husvert?

Ellers kjenner jeg plutselig at det nærmer seg jul med stormskritt. Dette året tenker jeg å pynte tidlig, slik at julen er på plass i heimen første søndag i advent. Da får vi besøk av sønn og svigerdatter fra Barcelona, så satser vi på at julehyggen begynner allerede da. Ofte er det jo ventetiden fram mot jul som er den aller koseligste.

Da må dere ha en super kveld! Vi blogges snart!

Livet på Norges beste vestkant

 

 

  

#kjøkkenskap, #skuffefronter, #skapfronter, #reteroradio, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg, #lysekrone, #hytteliv

 ,

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg