Frekkhetens nådegave!

 

Hei og riktig god morgeni! Noen mennesker har virkelig frekkhetens nådegave! Sykkeltyveri har vel eksistert nesten fra idenes morgen, og vi har to ganger gjennom årene opplevd at sykler er blitt stjålet. Begge gangene har sykkelen vært låst, men har stått utenfor inngangsdøren istedenfor i garasjen. Første gang vi opplevde dette hadde vi ikke garasje en gang!

Jeg synes det er så frekt! Tenk å bare gå forbi et hus og forsyne seg med en sykkel fordi man trenger transportmiddel! Bussen går forresten like nedenfor hver halvtime. Toget er 10 minutters gange unna med jevnlige avganger!

En sykkel jeg imidlertid ikke trodde noen så syn på å stjele var hagesykkelen min! Det er jo ikke mulig å sykle på den med to flate dekk! Dessuten stod den festet til husveggen med kjetting! Men i går kveld kom en grei nabo for å fortelle at sykkelen min stod et stykkelenger vekke. Hun hadde sett den da hun gikk tur!

Jeg ruslet i vei, og på beskrevet plass stod sykkelen, fremdeles med lyng i kurven framme og i blomsterkassen bak!

Nei, den var nok ikke egnet som transportmiddel for å komme seg til byen! I tillegg til at dekkene er flate, er sykkelen blytung, og lettere å dra opp bakene var den ikke i går med blomsterkasser, jord og lyng! Jeg sier igjen, at det går an!

Men takk og lov for kjekke naboer som har øynene med seg på tur! Nå står sykkelen på plassen sin igjen etter to dager på rømmen! Det var som å få tilbake en gammel venn, men nå skal den snart i hus for vinteren!

Ha en fin dag videre (og pass godt på sykkelen ? og ?blomsterpottene?)

Livet på Norges beste vestkant

 

 

 

 

#frekkhetensnådegave, #hvorfrekkkanmanbli, #tyveri, #sykkeltyveri, #hagesykkel, #blomster, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg

7 kommentarer
    1. fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOW <3 keep up the good work!

    2. At de stjeler for å komme seg fra a til b kan forstås men ikke med en hagesykkel? Du får ta det positivt på den måten at de likte den så godt at de ville pynte opp hjemme hos seg selv. Godt at du fikk den tilbake. Det er en nydelig hagesykkel (til begjær).

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg