Bestemorfølelser

Hei, hei! Håper dagen din har vært fin! Selv har jeg hatt en helg med masse koselig besøk, og det har virkelig vært topp å ha huset fult av glade mennesker! At vår hund var litt sjalu på den søte valpen som var på besøk får så være. Akkurat som vi mennesker har godt av å omgås andre mennesker, har hun godt av å omgås andre hunder, men hun nyter den oppmerksomheten hun får fra gjestene fra Barcelona, og de kunne bare glemme å klappe valpen!

 

Jeg liker at det er liv og røre rundt meg og at noe skjer! Man glemmer så fort. En gang, for ikke alt for mange år siden, gikk oppvaskmaskin og vaskemaskin døgnet rundt og man fant kopper og glass på de utroligste steder. Skittentøykurven var alltid full, osten var oppspist, melken drukket opp og vi manglet alltid plaster! Nå for tiden hender det jeg må ta et raid å kaste hardt brød og pålegg som er gått ut på dato!

Denne helgen har jeg hatt besøk av en veldig spesiell liten frøken på snart 8 mnd! Og jeg innrømmer at jeg er blitt like gal som andre bestemødre. Jeg er rett og slett helt forelsket i dette lille mennesket, som synger av glede på en tid der unge folk går hjem fra fest og gamle folk fremdeles sover. Våte suss og en som smiler med to små tenner på en tid av døgnet som vanligvis ikke eksisterer! Når opplevde man det sist? Det må ha vært for ca 20 år siden, da moren hennes var liten. Jeg føler meg så privilegert som får oppleve dette! Tenk å bli kjent med en slik liten en, tenk å få bety noe i livet hennes. Enda en gang får jeg sjansen til å oppleve den magien en opplever i møtet med slike små! For ett år siden så jeg henne på ultralyd, et sprell levende lite menneske!

Det føltes uvirkelig at jeg skulle bli bestemoren hennes, mye mer uvirkelig enn da jeg første gang skulle bli mamma. Den gang så jeg også babyen på ultralyd, men teknologien var nok en ganske annen enn i dag! Det er lenge siden 1988, da min første sønn ble født, lenge siden vi feiret jul og noen hadde spist på alle pepperkakene som hang nederst på juletreet, lenge siden noen i heimen virkelig trodde på julenissen!

I helgen hadde jeg med meg en liten hjelper da jeg pakket inn et par julegaver. Hun hadde sansen for både nissepapir og krøllebånd! Mine voksne barn lager fremdeles krumkaker til jul sammen med sin bestemor, min mor. Det er viktig med tradisjoner!

Ha en super kveld, og husk å nyte livets magiske øyeblikk uansett hvilken fase i livet du er i!

Jeg vil minne om julekalenderen her på Norges beste vestkant! Hver dag kan du vinne en liten, hyggelig gave. Det du må gjøre for å delta, er å kommentere under på innlegget at du vil være med på dagens luke, samt å like Facebooksiden til Livet på Norges beste vestkant. Den finner du her.

 

 

#glede, #gjester, #hund, #valp, #førejulstanker, #bestemor, #barnebarn, kjærlighet, #krumkaker, #generasjoner, #interiørblaogg, #livetpånorgesbestevestkant

 

3 kommentarer
    1. Det er alltid koselig med mange på besøk, man glemmer litt tiden og blir så opptatt med latter og mat og god stemning egentlig 🙂 Virker som du har hatt en veldig koselig helg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg