Jammen er verden blitt liten!

Hei og hå! Håper dagen din er fin! Tor for nok rett forbi oss uten den helt store dramatikken. Vi hørte han og så han, og plutselig var han reist nordover! Men det betyr ikke at det er noe koselig vær ute altså! Regn, hagl og vind er ikke min favoritt!

Så derfor har jeg handlet jordbær og litt annet, slik at vi kan “leke sommer”:  Duftlyset dufter og jordbær. (Ja, her er det fremdeles duftlys, og det uten advarsel)

 

 

Jammen er verden blitt liten når vi kan spise jordbær i Norge i Januar!  Ja, jeg vet jo at det er lenge til sommer ennå. Det er faktisk en stund til det blir vår også, selv på denne kanten av landet!


Men verden er mye mindre enn den brukte å være før, det er sikkert! Da jeg var liten, var det langt til bestemor og bestefar i Oslo. Men de var heldigvis flinke til å komme på besøk, selv om det var langt . Min farmor i Ryfylke tok fly en gang i sitt liv, helt til Oslo! Selv reiste jeg første gang med fly som “baby Vatne”. Siden vi hadde besteforeldre som bodde helt i Oslo, ble vi nok mer fly-vant enn mange andre barn.

I dag er jo ingen reisemål langt unna. Vi har sønn og svigerdatter i Barcelona. Det er et stykke dit, men jeg tror det var lenger til Oslo den gangen farmor satte seg på flyet!

I dag tenkte jeg å kjøpe primula. Jeg stod faktisk med noen fine eksemplarer i herlige farger da jeg kom på at jeg måtte gjøre kort prosess med primulaene i fjor for at ikke katten Tara skulle spise dem opp. De er visst giftige for katter . Jeg synes primula er så herlige og vårlige, men har man katt, så har man katt! Det holder egentlig lenge at hun jobber som gartner i urtehagen på kjøkkenet.

 

Men noe grønt måtte jeg ha i stedet for de tragiske rosene jeg kastet i går. Så da ble det Aloe Vera.

 

 

Det har vi en annen variant av fra før. Katten spiser på den og, men den er ikke farlig for katter.

Ha en fin lørdag videre! Vi blogges! 

 

9 kommentarer

Siste innlegg