En hemmelighet ……

 Hei! Som blogger leser man en del andre blogger, både de som handler om interiør og om helt andre ting! I blant lar man seg fenge av en overskrift og klikker inn på bloggen! Og det er mange spenstige overskrifter ute og går! Men det er innholdet, ikke overskriftene som overrasker meg mest! Jommen sa jeg no filter!

 


 

Som barn var det stort å ta bussen til Stavanger med min kjære grandtante. Like obligatorisk som å mate endene  var en tur på torget. i Noen ganger stod em eller annen på en kasse og ropte ut ett eller annet. Like gjerne som det var om grønsakenes fortreffelighet, kunne det være om at Guds rike var nær, gjerne etterfulgt av et vitnesbyrd om det skrekkelige livet de en gang hadde levd! En gang som meget ung var jeg på et såkalt vekkelsesmøte. Det som gjorde mest inntrykk var nettopp vitnesbyrdene!

 

I dag står ikke folk på kasser og beretter om sine synder lenger. Det skulle tatt seg ut! Ja se for deg situasjonen på et stort handlesenter, kanskje er det lørdag, kanskje langåpent før jul, uansett der er mange folk. Se for deg at en eller annen stiller med medbrakt kasse og mikrofon, for å fortelle sine hemmeligheter. Antagelig ville personen blitt fjernet, høflig men bestemt! Man må jo verne slike folk mot seg selv! Hemmeligheter forteller man ikke i det offentlige rom, eller…

På samme tid sitter det mange personer framfor pc-en og blogger om hemmeligheter. De deler hemningsløst fra sine syndefulle liv og det som verre er! Og vi andre klikker oss inn villig vekk for å lese! Men en hemmelighet er vel ikke en hemmelighet når halve Norge vet det?

 


 

Selv blogger jeg stort sett om interiør og hage! Hemmeligheter på disse frontene begrenser seg til hvordan man kan forvandle gammelt og slitt til nytt og friskt eller hvordan man kan trylle våren inn i heimen, for ikke å snakke om hvordan man kan forlenge utesesongen i begge retninger ved å gjøre uteplassen lun. Man snakker ikke om hemmeligheter i den sammenheng, men om tips eller ideer!

Tips og ideer deler man, hemmeligheter er det lurest å la forbli nettopp hemmelig! Selv hemmelige familieoppskrifter verner de som har slike om! 

 

En  av mine hemmelige laster er lys i alle varianter. Men lasten er vel forresten ikke hemmelig lenger nå som jeg har fortalt det til alle som klikker seg inn og leser!

Når vi snakker om lys-fat, så er hemmeligheten å ha store nok fat, slik at man får plass til mange lys! Bildene over er av et kjempestort lys-fat jeg en gang kjøpte på et loppemarked!  Lys skaper stemning! Det er ingen hemmelighet!

 

Men i blant kan det være nok med ett eneste eksklusivt lys. Det er heller ingen hemmelighet! 

 

Ha en flott kveld, med eller uten hemmeligheter og  hemmelige laster! Vi blogges!

#hemmelighet #hememliglast #vekkelsesmøte #stavanger #stearinlys #lysfat #interiørblogg #hverdagstanker #home #tidforto  

18 kommentarer

Siste innlegg