Plutselig tilbake

Heisann! Håper du har en fin kveld! Da var vi jammen plutselig tilbake i egen stue!

Så her koser jeg meg med reprise på lokale sendinger fra en eller annen dag før alle heligdagene og strikketøy! Jeg elsker å sitte slik i et kveldsstille hus og bare nyte kvalitetstiden! Et firbent vesen har sovnet strekk ut over hele treseteren og snorker høylydt! Det gode hundeliv er i hvertfall ikke feil!


 

Egentlig var planen å dra videre fra hytten på Bjønntjønn til egen hytte, bare hjemom å ta en dusj, gå i selskap og hente med hunden.


 

Men vind, regn, sludd og snø i en herlig blanding satte oss på andre tanker! – Og like plutselig som ruskeværet kom her i lavlandet, forsvant det. Hvordan været er på fjellet vites ikke, men dagen har gått til å få hagemøbler på plass og til å ha koselig besøk! Det er aldri feil det heller!

 


 

Det har vært en fin og innholdsrik påske, og det startet med tur til California like før påskehelgen. Der feiret vi blant annet bryllup for nest eldste sønn og svigerdatter! Vel hjemme ble det norsk påske, hyttetur, påskeegg og masse sosialt samvær! Jammen er det koselig med noen dager med tid til slikt! Bildet under er fra hyggelig middagsbord på hytten til svoger og svigerinne!

Bildene under er fra en koselig grillhytte som ligger like ved hytten deres!

Her står bålpannen klar for dem som måtte ønske et bål å varme seg på!

Snøen synger på siste vers, og det går mot vår!

-Og her er bilder fra egen hytte!

 


 

Litt mer snø her, kan man vel trygt si!


 

Jeg skal hilse og si denne påsken gått fort! Heldigvis er det fremdeles en fridag igjen før pliktene kaller igjen  kaller. 


 

Nå kjenner jeg forresten at det er helt greit at vi ikke skal pynte mer med gult på en stund og at det er helt greit at det er slutt på de gule serviettene! Ellers klør jeg aldri så lite i fingrene etter å utfolde meg med litt sølvspray! Satser på det er vindstille i morgen! Ha en herlig kveld videre!

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg