Slik får du en landlig og romantisk stil

Heisann! Håper du har hatt en fin dag! Her har vi nytt noen deilige vårlige solstråler i hagen i dag! Det skal ikke mange solstrålene til før det blir en fin dag! Legger man til en kaffekopp og et rykende ferskt interiørblad, og dagen er perfekt! De herlige bildene jeg viser her, er fra Romantic Country, et fantastisk blad som får en til å drømme seg langt ut på bondelandet!

Drømmen om det gode liv på landet, ja! Har du sett så herlige bilder? Jeg elsker denne avslappede og vennlige stilen! Det er en stil man kan leve med i omgivelser som tåler å brukes!  Den rendyrkede chabby chic- stilen er nok de fleste litt lei av, men det er mange elementer ved den landlige stilen som er verd å ta med seg videre!

Men man trenger slett ikke å flytte langt ut på landet for å få en landlig stemning! En slik stemning skaper man like gjerne i by-leiligheten! Grovt sett finnes det to former for landlig stil, den moderne og den tradisjonelle. I den moderne landlige stilen bruker man off white, elfenben og andre duse farger, mens man i den tradisjonelle stilen bruker jordfarger og dype varme farger. Slitte møbler med patina eller møbler i trefarget materiale passer godt inn i en landlig stil.

Selv sverger jeg til de lyse og lette sommerfargene, de som gir sommerfølelse selv på en mørk høstdag! Et annet must i en landlig stil er blomster, masse blomster!

Ha en nydelig kveld! Vi blogges!

#landlig #rpmantisk #norgesbestevestkant 

 

 

13 kommentarer

Siste innlegg