Enklere kan det vel ikke bli?

Hei! Håper du har en fin kveld! Dagen i dag har vært helt fantastisk med sol og blå himmel. I går hadde vi jo alle årstider på besøk i løpet av noen få timer, men i dag kan vi igjen glede oss over at våren er på vei! Herlig, rett og slett!

Nå har imidlertid kvelden senket seg. Da er det koselig å krype i hus og tenne noen lys.  I det siste har jeg fått så sansen for kunstige lys, slike som går på batteri og ikke er det minste brannfarlige.

De fungerer alle steder der levende lys fungerer, men i tillegg kan man plassere lys på slike plasser der det kan være litt risky med levende lys, og så er det veldig koselig å ha lys på andre steder enn der man befinner seg i øyeblikket også.

Noe annet som er bra, er at mange av lysene har timer, og slår seg på til samme tid hver kveld. Riktignok dufter ikke disse lysene.

Men man kan jo heller  tenne noen eksklusive lys og noen duft-lys i det rommet der man oppholder seg.

De første kunstige lysene som kom, så ganske kunstige ut, men nå er det mange som ser skikkelig fine og naturtro ut, å da er det bare å kjøre på med fake, eller hva? Nei, jeg er ikke sponset av noen, jeg synes bare det er herlig å kunne bevare kosen uten at det blir brannfarlig! 

Ha en herlig kveld videre! Vi blogges!

#enkelt #elektrisklys #ledlys #tips #interiørtips #inspirasjon

5 kommentarer

Siste innlegg