Ikke mye som minner om: “Kom mai, du skjønne milde”

Hei!

Håper du har en flott dag! Her høljer regnet ned og det er mandag….Ikke mye som minner om “Kom mai, du skjønne milde” akkurat, men vi har vel ikke annet valg enn å ta det været vi får! Vi får heller pøse på med blomster inne så lenge. Har dere forresten sett noe så herlig som dette blomsterarrangementet?

 

Bildet tilhører HAGELIVET PÅ SOLBAKKJEN

Man må jo bare bli i godt humør av noe slikt. Ja, jeg kunne gjerne hatt noe slikt ved døren, men hagesykkelen min er nesten samme farge, så jeg får nøye meg med den. Det har bare ikke vært vær som har fristet til å finne den fram ennå. Om hagesykkelen kan du blant annet lese mer her, her  og her.

– Og jeg ser plutselig at bloggen min nærmer seg 100.000 besøkende! Tusen takk til dere alle som er innom og leser og legger igjen hyggelige kommentarer! Utrolig kjekt! 

Mens vi er inne på blogg og sånt, så har jeg fått på plass igjen det jeg slettet og endret litt på ett og annet. Moralen er å ikke slette før du er 110 prosent sikker på at det er slik du vil ha det! Selv har jeg ikke så mye peil på blogg-design, men man lærer så lenge man lever, det er noe sant i det! Mulig dette er gammelt nytt for alle andre enn meg, men mens jeg holdt på slik å rote med designet, kom jeg over noe veldig smart, nemlig en instagram plug-in som gjør at du får instagram-bildene dine direkte på bloggen. Du kan bestemme hvor du vil legge bildene dine og hvor store du vil ha dem. Selv har jeg lagt dem i sidemenyen. Du kan også tilpasse dem i bredden og høyden og bestemme hvor mange bilder du har lyst å vise, så her er det bare å prøve seg fram! 

Selv ser jeg at det er på tide å legge ut nye bilder. Jeg er ikke så flink til å huske det, men kanskje dette blir en påminning? Ikke så kjekt om påske-bildene slår i mot deg i juni! Noe annet jeg ikke er verdens flinkeste til er å få hash-tags på plass under innleggene mine. 

Disse to bildene er forresten fra Interflora. For en fargeprakt, og for en vitamin-innsprøytning!  

Jeg lovet dere bilder på bloggen fra det prosjektet vi driver på med, og de kommer, de kommer, må bare få ryddet på plass! Å rydde på plass er jo alltid det kjekkeste når man er ferdig med et prosjekt! Det som får bli konklusjonen til nå er at (nesten) alt kan fornyes med litt maling! Se bare på tepausen. Der er det blitt rosa kjøkkenstoler! Så fargerik er ikke vår fornyelse denne gang.

Ha en herlig dag videre! Vi blogges!

#male #bedeinspirasjon #bad #malefliser #makeover

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg