Det er rart med det!

Heisann! Håper du har en fin dag! Er det ikke rart hvor fort man går i surr i dagene, når det kommer en rød dag midt i uken?  Selv reiste vi en kort tur på hytten fra onsdag til torsdag. I dag reiste mannen offshore, og jeg skulle på jobb, så vi vendte nesa hjemover i går, men  jammen er det herlig med et lite døgn i slike fredelige omgivelser, senke skuldrene og kjenne roen. Stella elsker hytten på fjellet, og gleder seg som en liten unge når hun forstår at det er hyttetur på gang.

Snøen er i ferd med å smelte, og det var så koselig å høre bekken, som går like ved hytten, igjen. På hytten er stilen landlig, som hjemme, men røffere. Brettet under henger på kjøkkenveggen og er arv fra svigermor. Jeg synes det er så herlig i all sin nostalgiske sjarme! 

Denne gamle skrivemankinen viser at eplet ikke faller så langt fra stammen. Min eldste sønn  kjøpte den nylig på en bruktbutikk som gave til hytten. 

Rart å tenke på hvordan tidene har forandret seg på bare noen få tiår!

Blomsterkassen er gjenbruk av gammel trapp. Først hadde vi “palletrapp” til terrassen på hytten. Så snekret vi en solid trapp som snøen gjorde ende på. Jeg synes de grove plankene fra trappen var så fine, at jeg lagde blomsterkasse av dem.

Blomster og blomster, fru Blom. Her oppe er alt kunstig. Men det skaper stemning likevel. I bakgrunnen ser man at nå er det ikke mye igjen av vinter!

Ha en fin dag! Vi blogges!

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg