hits

Den aller vakreste hagen!Hei! Da er lørdagen i gang med sol og blå himmel! Jeg elsker sol og sommer, så for meg er det en perfekt dag!

I går lovet jeg dere bilder fra en nydelig hage, og her kommer et lite utvalg av det som fikk mobilen til å gå tom for strøm i går. (Ikke første gang jeg klarer det ved kun å knipse bilder) 

En kort tur med båt fra Stavanger ligger paradis-øya Flor og fjære. Selv har jeg bare besøkt denne overjordisk vakre hagen en gang før, for ca 10 år siden. Ja, for det er en hage, eller rettere sagt en gammel husmannsplass. 

Det er lite som vitner om noen husmannsplass i dag!Blant palmer, sommerblomster, grønne plener, hyggelige benker, vakre dammer og rennende vann kan man la seg fortrylle noen timer.

Det er dammer og rennende vann over alt på denne "vannløse" øya. Store koi boltrer seg i det klare vannet.


Her finner man vannliljer, massevis av vakre, svære vannliljer, som man kan beundre!Jeg garanterer at man tar med seg masse inspirasjon hjem! Selv skal jeg avgårde å kjøpe jord og gjødsel i dag. Jeg ble plutselig minnet på at også plen trenger gjødsel skal den bli grønn og fin. Det er kanskje håp for mosen her og?Så det er bare å hive seg rundt. Det årlige Nordsjørittet går rett rorbi huset vårt, så jeg blir innestengt i egen hage om jeg ikke rasker på!Ha en herlig lørdag! Vi blogges! 

7 kommentarer

Astrid

11.06.2016 kl.12:02

Der har jeg ikke vært enda, men det spørs om det ikke må blir en tur snart

Skal feriere litt på Jæren i sommer så kanskje vi får det til.

Ha en herlig dag i hagen :)

Norges beste vestkant

11.06.2016 kl.15:59

Jeg vil absolutt anbefale en tur! Selv svever jeg ennå på følelsen av å ha vært i paradis! Ha en deilig helg! Astrid:

Toril

11.06.2016 kl.15:33

Så kjempefine og nydelige bilder <3 :) Jeg kan kjenne sommerduften gjennom bildene dine :)

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Norges beste vestkant

11.06.2016 kl.15:58

Tusen takk! Ja, det tar noen dager å lande etter å ha vært i et slikt paradis! Pusene mine hilser tilbake og ønsker en fantastisk helg! Toril:

Marianne

11.06.2016 kl.19:20

Herlige bilder :)

Dit håper eg å komme meg i løpet av sommeren, ser jo fantastisk ut der :)

Ha en flott lørdagskveld :)

maiken

11.06.2016 kl.23:57

Gu, så nydelig det var der. Jeg må ha meg en tur der når jeg drar til Stavanger igjen. Har hørt om det stedet, men ikke vært. Forstår godt at man får inspirasjon der....

Camilla Heindorf

12.06.2016 kl.01:04

Wow.. Kjempe vakkert;D

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen