Nå venter jeg bare på postmannen!

Heisann og fine kvelden! Etter noen dager med hektisk jobbing på hytten mens regnet har øst ned, er vi hjemme igjen. Home, sweet home…Bildene under er fra reportasjen som var i Aftenbladet forrige uke. Jammen var det kjekt å se stuen med en profesjonell fotografs øyne.

På hytten kom fire nye vindu på plass, og de ble ferdig malt innendørs. Utendørs satte regnet en stopper for slik aktivitet, men vi får ha troen på at det skal komme dager med sol og sommer i 2016 også. Jeg synes allerede det ser lysere ut i været, og hagen er blitt grønn og fin etter utallige liter vann fra oven. 

Forrige uke dro jeg, ikke bare ett, men opp til flere oppussingsprosjekt i hus, så nå venter jeg på at postmannen skal komme med  bil-skinn til meg. Så håper jeg at nyervervelsene skal bli like fine som sofaen på bildet over ble med bil-skinn og litt tålmodighet. (Du kan lese mer her og her.)

Jada, mer om disse prosjektene kommer, når skinnet kommer og jeg får tid. Det blir nok verken første eller neste uke. Første uke får vi besøk, uken etter står litt mer ferie på programmet, så inn til videre, får det holde med Aftenbladets bilder fra stuen min.

Ha en herlig kveld! Vi blogges! 
#aftenbladet #bo #stue #omtrekkingavmøbler #møbeltapetesering

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg