Helgen ble akkurat så effektiv på hyttekjøkkenet som jeg håpet på!

God morgen! Håper du har hatt en fin start på uken! Plutselig var helgen over, like raskt som den kom. Lørdagen ble akkurat så effektiv som jeg hadde håpet på, så nå er vi endelig kommet dit hen at det nesten bare er det kjekke igjen .Vel, litt listing og den slags, både ute og inne må og til før nettene blir lange og kulda setter inn.

Jammen tar det tid å få på plass nytt kjøkken! Ekstra ventetid ble det jo også av at alt måtte bestilles over nett da vi valgte å beholde overskapene av eksisterende innredning og supplere med samme serie fra IKEA, en serie som var gått ut og derfor kun var tilgjengelig på nett. 


I helgen ble det satt inn nytt vindu på soverommet. Vi snakker faktisk gjenbruk, for vinduet var det gamle kjøkkenvinduet. På bilder av fasaden, ser man godt at det nye kjøkkenvinduet er dobbelt så stort. Akkurat når vinduet var på plass, kom regnet, og vi fikk testet at vinduet var tett!

Neste to do er lister rundt vinduene ute, de skulle jo helst vært malt og, men da trenger man en smule oppholdsvær. -Og så må vi få på plass sprosser på kjøkkenvinduet! Slike svære vindu uten sprosser er ikke mye hyggelige på en hytte akkurat.

Å montere hengsler på hjørneskapet var akkurat like plundrete som jeg hadde sett det for meg, men de kom da på plass. Nå mangler bare håndtakene på skapdørene. Noen hadde glemt å ta med borr, og noe utsalg for verktøy finnes ikke i hyttens umiddelbare nærhet. Hullene etter de gamle håndtakene er sparklet, og jeg har maling i lik farge. Det skal også opp lyslist og lys under skapene.

I “hullet” mellom kjøleskap og vask, skal det oppvaskmaskin, men så lenge det ikke er innlagt vann der ennå, har det ikke topp prioritet. Fronten står imidlertid å venter. 

Lysekronen er flyttet. Nytt rekkverk skal opp på hemsen der det mangler et stykke. Foreløpig brukes ikke hemsen, men planen er å lage mulighet for soveplass der også. Noe av det som var skikkelig gøy, var å få på plass den gamle komfyren.  Over komfyren kom den gamle “hyllen” fra svigermor på plass.Oppå komfyren skal det på plass gamle gryter og panner. Med litt styling tror jeg det blir bra!

Like ved komfyren, ser man godt skillet mellom gammelt og nytt gulv. Der skal det på plass en list, men denne hadde de selvsagt ikke inne i øyeblikket. Men pytt, pytt, etter hvert har jeg lært meg å ha en viss tålmodighet, når man bare vet at man venter på det rette.

Ha en herlig dag og en nydelig uke! Vi blogges!

#hyttekjøkken #hytterenovering #hytteliv #vindu

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg