Da så vi jammen målstreken på hytten!

God morgen! Håper du har en fin dag! I løpet av helgen kom vi endelig så langt på hytten, at jeg vil påstå vi ser målstreken rett framfor oss!

Jammen er det en deilig følelse. Alt som mangler på kjøkkenet nå, er et bord mellom oppvaskmaskin og kjøleskap, samt  front til sokkelen. Men akkurat nå gleder jeg meg heller over hva som faktisk er gjort på kjøkkenet på hytten.

I løpet av helgen kom nemlig lister over og under skapene på plass, håndtak på dørene og lys under skapene. Oppvaskmaskin er også kommet på plass.

Nå står den bare å venter på innlagt vann. Lister rundt vinduet og i overgang mellom nytt og gammelt gulv ble også i orden, og vinduene fikk utvendige lister også! Sprosser er kommet på plass på kjøkkenvinduet, og plutselig så vinduet slett ikke så stort ut lenger!  

Det ble til og med tid til to strøk maling ute, så nå kan vinteren bre komme! I

Ikke minst er alt verktøyet som lå over alt ryddet bort. Da var det omsider klart  for det kjekkeste, nemlig å style og dille og dalle litt!

Neste gang vi drar på hytten, er det for å kose oss, ikke for å jobbe! Det skal bli herlig! Ha en nydelig dag! Vi blogges!

#hytteliv #nyttkjøkken #gammelkomfyr

14 kommentarer

Siste innlegg