hits

Det er jo helt tåpelig!

Heisann! Det blir lite blogging for tiden, man går liksom her og trør og venter på litt inspirasjon, litt vår. Nei, noe januarmenneske er jeg definitivt ikkle. Men nå går vi inn i februar om ikke så lenge, og våren rykker stadig nærmere.Egentlig er det helt tåpelig. Det er jo nå i januar man skulle slå til med litt nye innslag i interiøret, er du ikke enig? Det er mye man egentlig skulle i januar, noe som også er en grunn til at det er greit med å bla om til februar. Da kan man trene fordi man har lyst, ikke fordi det er januar, og det som er lystbetont er kjekkere enn  det som ikke er. Kjekt var det og å få litt grønne urter på kjøkkenet igjen. Jeg liker så godt å ha urter og andre spiselige vekster tilgjengelige på kjøkkenet, og så virker det så mye freshere og mer vårlig med litt grønt rundt seg.Ellers holder jeg på å pusser opp et bord. Ja, jeg mener som kjent at man ikke skal ryke seg ut på antikviteter. Dette bordet er for det første retro og ingen antikvitet. For det andre var bordplaten ødelagt, så foreløpig går det i sparkling. Ikke skal jeg male hvitt heller denne gangen! Ellers  blir det en tur til dyrlegen i dag med en hunde-frøken som har vondt i øret , og i kveld en tur på asiatisk resturant med et knippe kjekke jenter! Det er ikke så verst med januar likevel! Ha en fin dag videre! Vi blogges

5 kommentarer

tepausen.blogg.no

27.01.2017 kl.21:06

Spennende med bordet. Du viser det vel på bloggen? Uff da hvordan går det med hundens verkende øre?

Norges beste vestkant

30.01.2017 kl.10:30

Hei! Ja, bordet kommer på bloggen! Hunden fikk medisin og er allerede bedre, men skal stå på medisinen en hel måned. Stakkars lita! Ha en fin dag! . tepausen.blogg.no:

tepausen.blogg.no

30.01.2017 kl.10:59

Så kjekt da at vi får se bordet på bloggen. Alltid spennende å se hva du gjør. Noen hunder er mer plaget med ørene enn andre. Vår hund er plaget med ørene og til slutt fant vi ut at det var allergi. Så nå får han allergimedisin, hunden min og jeg reagerer på mye av det samme, litt komisk det der! Hunder får mer og mer allergi nå enn før har jeg lest. God bedring til hunden din.

Norges beste vestkant

30.01.2017 kl.13:09

Har ingen erfaring med øreverk fordi jeg har sluppet utrolig billig fra det med ungene og aldri hatt det på dyrene. Men satser på det ordner seg nå! Ha en super dag! tepausen.blogg.no:

tepausen

01.02.2017 kl.14:03

Aldeles nydelig tefat og tallerken men synd at koppen ikke vises så godt

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen