hits

Vårfeeling

Heisann og fine dagen!  Håper dere har det supert! Her er det travle dager og lite blogging for tiden! Trøsten er at tiden flyr mot vår og sommer når det er travelt, og det kan vi jo like. Det er bare så herlig når dagene blir lengre og lysere. På denne tiden merker man jo forskjell for hver dag som går, og det er jammen ikke feil.Valentine eller ei, litt hverdagsluksus er heller ikke feil.  Så kan man jo diskutere hva som er luksus. -Og vi blir sikkert ikke enige, for det som er luksus for en, oppleves ikke som luksus for en annen, og noe er både luksus og nødvendigheter, eller kanskje vi skal kalle det hverdagsluksus? Det er nå engang slik at det er hverdager vi har flest av.En rosebukett på bordet gjør noe med hele rommet, ja med hele dagen også. Jordbær i februar og friske sherrytomater? Sa du luksus? Nei, i dag er det heldigvis mulig å nyte den slags mens vi venter på vår og sommer! Travelt på det sosiale plan er det jammen også for tiden. I går var det treff med noen supre damer , som jeg engang tok et studie sammen med. I kveld blir det feiring av et av mine tantebarn som faktisk blir tenåring. Det er visst ikke bare dager som flyr, nei! For ikke å glemme til helgen da det blir storslått feiring av en god venninne.

Så var det neglene, da! Jeg er vel mer eller mindre "avhengig" av velstelte hender og negler. (Så kan jeg godt grave i jorden med bare hendene i neste omgang, bare så det er sagt)  Tror dere ikke den flinke negledesigneren min flyttet? Så nå jubler jeg over å ha funnet en ny, Ingunn Maria, på Negleståvå, og jeg er så fornøyd med neglene i herlig dus rosa, som virkelig gir meg vårfeeling! Ha en herlig dag videre! Vi blogges!

Én kommentar

Dazzy

15.02.2017 kl.14:10

Fine bilder, håper du får en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen