hits

Ja, da er det bare å hive seg rundt!

God morgen! Gjett om at jeg nyter at våren endelig er på vei! Noe annet som er kjekt er blomster, men det vet jo allerede du som leser bloggen min (smiler)I går vanket det både tulipaner og tulipanvase fra min kjære, på en vanlig tirsdag og helt uten noen spesiell grunn, han skulle bare innom Coop, og der var denne vakre vasen et "medlemskupp"Ja, jeg innrømmer glatt at jeg liker slike kupp, selv om det er et kupp som alle Coop-medlemmer får glede av! Kanskje nettopp derfor? Kupongene som følger et coop-medlemskap synes jeg også det er gøy å bruke, selv om jeg får litt følelsen av å delta i programmet Rik på rabatt som gikk på en eller annen tv-kanal tidligere. Neida, jeg er ikke sponset av Coop, selv om jeg handler mye der. Det er tross alt nærbutikken vår, en stor og fin butikk med godt utvalg.

Bilderesultat for brilliant tulipanvase hadeland glassverk

Men tilbake til vasen, Brilant, fra Hadland glassverk. Den må jo være den perfekte tulipanvasen. Men jeg tipper den er fin til andre blomster og. Nå står den uansett på kjøkkenøyen med tulipaner, som venter på å springe skikkelig ut  i de sprekeste vårfarger.Det er så herlig med litt friske farger etter måneder med grå vinter!  Herlig farge er det også på microfiberklutene som kom i hus her om dagen. Håndklær og kluter er da heldigvis en billig måte å få litt nye farger i hverdagen på.

Ja, det har blitt lite blogging på slutten, men nå er det så mye gøy å blogge om at det er bare å hive seg rundt! Jeg tipper det er flere enn meg som gleder seg over årstiden som ligger foran oss og som er superklare for litt farger, om det så bare er på noen vaskekluter! Pus poserer som vanlig for fotografen! Utrolig hvor pr-kåt den katta er!  Ha en strålende dag, da, folkens! Vi blogges plutselig!

Én kommentar

tepausen.blogg.no

22.03.2017 kl.18:35

Herlig med vår og friske farger. Har du vurdert å lage egen blogg til katten?

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen