hits

En epoke er over

Heisann, folkens! Håper dagen din er fin og at du har hatt en super påske! Selv har vi tilbrakt påsken litt til fjels og litt hjemme. Deilige dager med for det meste pent vær. Nå holder vi forresten mest på i hagen. Tenk, etter "ørten" år som "hønsebønder" på hobbybasis er vi ikke lenger det.Det var jo yngstebarnet som i sin tid dro hønsene til gårds, og at det er koselig med villa-høns hersker det ingen tvil om. Men det er også arbeid som med alt annet levende. Nå er hønsene reist til småbruk, hønsegården, som egentlig var en hundegård, gitt bort og hønsehuset revet. Det var jo egentlig en lekestue, men etter mange år som hjem for høner, frister det ikke å restaurere det til lekestue igjen. Det er mannen som har revet, og han fikk kommentarer på at det ikke kunne være noe arbeid å rive et sånt lite hus. Men saken er den at lekestuen i sin tid er bygget av en byggfag-klasse på videregående skole, og disse fremtidens tømmermenn har gjort alt slik man gjør når man bygger hus.


Nå er alle rester av hønsehuset fjernet, området er rakt ut. Det skal legges kantstein, sprøytes, fylles på jord, og til slutt blir det ferdigplen. Så selv om vi skal følge oppskriften til punkt og prikke for hvordan arbeidet skal gjøres, blir det deilig å få på plass ny plen der i løpet av noen uker. Men foreløpig er det da "noe arbeid" igjen før vi er i mål. Men jeg gleder meg til resultatet!Tenk, det går faktisk mot ny sommer! Er det ikke deilig? Ha en nydelig dag, da! Vi blogges!  

#hønsihagen #villahøns #etkapittelerover #nyhage #hageliv #lekestue

4 kommentarer

Sandra Marie

20.04.2017 kl.13:43

Veldig deilig, ha en fin dag :-D

Nora Piscopo

20.04.2017 kl.20:54

Så herlig innlegg! Ha en fin kveld :)

tepausen.blogg.no

22.04.2017 kl.18:33

Oii det ble virkelig tomt etter at hønene forsvant og huset ble revet. Spennende å se hvordan det blir i hagen din nå fremover. Ha en fin helg

Norges beste vestkant

24.04.2017 kl.20:34

tepausen.blogg.no: Det blir veldig bra! Nå er ny plen lagt og jeg har masse bilder klar til bloggen. Vi er ikke ferdige, men det kommer....,

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen