hits

Den enkleste måten å fornye kjøkkenet på for en billig penge!

Heisann! Håper du har en super dag! Det er sagt at kjøkkenet er husets hjerte, noe jeg glatt skriver under på.

Vårt kjøkken er i utgangspunktet et IKEA-kjøkken. Vegger og gulv er lyse og nøytrale, som i resten av huset.  Da vi skulle ha nytt kjøkken, var ønsket et hvitt og klassisk kjøkken som stod i stil med resten av huset. Et hvitt kjøkken er jo i seg selv en klassiker, og man har uendelig med muligheter til å skifte stil. 

Den enkleste måten å fornye kjøkkenet på for en billig penge, er å skifte ut pynteting som steintøy, keramikk og grønne planter.  

Uttrykket i kjøkkenet kan dermed variere med årstiden.Jeg ønsker et bruks kjøkken, og liker å ha det jeg bruker mye fremme, noe som blir pynt i seg selv. 

Selv liker jeg godt å blande gammelt og nytt. Gamle skatter passer godt inn på kjøkkenet, gir liv til rommet og skaper en nostalgisk og tidløs stemning, som et landsens kjøkken i gamle dager. Slike gamle skatter kan man finne billig både på gjenbruk butikker eller på finn, noe som heller ikke er så dumt. Slik dekorasjon kan også resirkuleres om man går lei! 

En annen billig måte å tilsette fargeklatter på, er bruk av lys og servietter. -Og nå er det snart klart for juleduft og juleservietter. Ha en herlig dag videre!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen