hits

Egentlig trenger jeg slettes ingen unnskyldning

Heisann! Håper du har en fin dag! På denne årstiden er det jo mørkt til langt ut på dagen, og når man kommer hjem fra jobb, faller mørket på igjen. Det må vel være verdens beste unnskyldning for å tenne lys?

Egentlig trenger jeg slettes ingen unnskyldning for å tenne lys, enten det er sommer eller vinter. Det er vel ikke en dag uten at jeg tenner noen lys. Etter hvert har det blitt en del led-lys også i heimen. Noen av dem er ganske naturtro, og noen går på timer. Det er jo veldig kjekt, og gjør at man kan plassere en lykt eller to på steder der man ellers ikke ville sette levende lys.Inngangspartiet et er et sted hvor det er koselig å bli ønsket velkommen av noen lys, men som det ikke alltid er kjekt å ha lys stående og brenne uten tilsyn.  

Jeg synes januar kan være både mørk og lang, så for mitt vedkommende er det helt supert å kunne lyse opp januarkvelden litt og plassere slike "evighetslys" rundt omkring. Nå ja, de er ikke akkurat evige med tanke på at de går på batteri, og har man mange slike lys, går det med noen pakker batterier. På den måten kan man vel si at lysene havner på kontoen hverdagsluksus, sammen med ekte lys? Hverdagsluksus er viktig, men på bordet og der vi sitter, ja der må det være "ekte" lys, og helst duftlys.

Jeg skrev forresten et tidligere innlegg om å innrede med duftlys. Brukt på riktig måte, skaper duftlys både atmosfære og stemning. Men det er som med parfyme,  det skal dufte, ikke stinke eller gi hodeverk. Tar man hensyn til det enkle faktum, er det bare å eksprimentere seg fram til hva man liker.

Ha en nydelig dag videre! Vi blogges.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen