hits

Hvordan få nytt interiør på budsjett?

Heisann, og riktig flott 1.februar! Gjett om jeg er klar for vår, og i dag regner det ikke heller. Kjenner du og at du er klar for noe nytt nå? Det beste er at det ikke trenger å koste all verden å få et nesten nytt hjem heller, så her kommer mine beste tips til hvordan du kan få nytt interiør på budsjett.

1. Maling er virkelig et tryllemiddel. Selv har jeg nok malt opp noen hundre liter med hvitt gjennom årene. Men nå er kanskje tiden inne for å tørre å velge litt mørkere farger? Tørr du ikke male hele rommet? Det gjør ikke jeg heller, men hva med å male en vegg i en mørk kontrastfarge? Det er mye mindre arbeid enn å male hele rommet, og rommet blir tidsriktig, varmt og lunt. (Så er det enkelt å skifte om man går lei)

Bilderesultat for fondvegg male

(Bildet er lånt fra Bygg Bolig for illustrasjon)

2. Kjøp brukt: Finn.no er en fin butikk. Jeg har sagt det før, og sier det gjerne igjen. Finn.no, gjenbruksbutikker eller de mange facebooksidene som selger all verdens ting og tang, er ypperlige plasser for å skaffe seg nye møbler.

Designmøbler kan man være heldig å finne på gjenbrukssider og i gjenbruksbutikker. I tillegg er det butikker som har spesialisert seg på å selge slike møbler på salg. (Se bare opp for fakes) Man kan også finne mange møbler slike steder som bare trenger en makeover. For egen del er det slike møbler jeg liker best. De har den sjelen jeg vil at møbler skal ha, men her er jo smaken så ulik. Selv dro jeg i hus et noe spesielt møbel i går. Bilder kommer på bloiggen, men først må det en aldri så liten styling til?.

3. Fiks opp IKEA-møblene:  IKEA-møbler er slett ikke kjedelige. IKEA er gode på design, møblene er som regel tidløse og av grei kvalitet. De er også billige, og møblene finnes i mange hjem. Dette gjør at man ofte ønsker seg noe mer originalt.Det skal ikke så mye til for å endre på slike møbler og få dem personlige og stilige.  Egentlig er det bare fantasien som setter grenser for hvor eksklusive IKEA-møbler kan bli for en billig penge. Du kan for eksempel bytte ut beina, sette på nye knotter eller skifte trekk. Frontene på møblene kan males, kles med speilfolie eller tøy. Viss du er litt fingernem, kan du stå for oppussingen selv, men det er også firmaer som selger trekk og fronter til IKEA-møblene dine.  

4. Det er detaljene som gjør susen, og det er utrolig hvilken effekt man kan få ved å skifte ut puter, lys og blomster. Ja, selv servietter i en kontrastfarge er med på å skape liv. For tiden får jeg litt vårlig følelse i heimen av noen få rosa detaljer. Herlig etter julens røde tråd.

Ha en herlig dag videre! Vi blogges!

#tips #interiørpåbudsjett #maling #gjenbruk #design #ikea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen