Hortensia og snart høstlyng

Heisann! Så var det ny uke og nye muligheter. Nå går det raskt mot høst, men det er herlig det og! Koselig å pynte med litt blomster, lys og kanskje noen litt lunere tekstiler. Jeg pleier alltid vente i det lengste med å kjøpe høstlyng, for da er høsten plutselig her.

Neste uke går turen til sol og sommer (håper jeg) i Barselona, så jeg tror jeg drøyer lyngen til etter at vi har landet på Sola.

 

Hortensia er imidlertiid aldri feil uansett om det er sommer eller høst, og på kontoret har en vakker tofarget lyng funnet seg til rette.


Så må jeg bare ta med et bilde av noen aldeles fortryllende små servietter. Helt perfekte til en liten klase druer!

Ha en herlig dag videre! Vi blogges!

 

Livet på Norges beste vestkant

 

 

#høst, #mothøst, #hortensia, #høstlyng, #servietter, #drueklase, #druer,  #sommer, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg

Hekta på traktor?

Hei, alle! Håper dere har det fint! Tenk, så kom det noen fine sommerdager i september! Sommerdager sier vi som kjent ikke nei til uansett årstid! På interiørfronten skjer det ikke så mye for tiden, ikke i hagen heller, men det har vært noen herlige kvelder hvor man har kunnet sitte ute og nyte den deilige septemberluften.


Når man bor nesten på bondelandet, er traktorer et ganske vanlig syn, og er det noe jeg husker fra guttene var små, så må det vel være den enorme interessen for nettopp traktorer.


Ja, jeg synes jo ikke det er det minste rart at Gråtass er blitt så populær! Med en oppvekst på landsbygda går man vel ikke helt fri selv heller! Så derfor ble det traktorgenser i størelse 1 år til mitt lille barnebarn, Pernille.


Når man feirer barnedåpen sin i et lokale med to traktorer pyntet med rosa og hvite ballonger, lys og blomster, må jo temaet følges opp, må vite!

 
Utgangspunktet var traktoroppskriften til Sandnesgarn. Denne oppskriften bygger på mariusgenseren og lå ute som gratisoppskrift på nettet.

Da jeg hadde visse ideer om hvordan traktoren skulle se ut,  endret jeg litt på oppskriften og brukte dette diagrammet.


At traktoren måtte være rød, ja, det var det ingen tvil om for meg.

Her har jeg kanskje jukset litt, for den er vel litt i retning av rosa. (Jada, genseren trenger å dampes. Det hersker det liten tvil om!)  


Uansett, ha en super dag videre! Vi blogges!

 

Livet på Norges beste vestkant

 

 #traktor, #masseyferguson, #traktorgenser, #bondelandet, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg, #håndarbeid, #strikking, #babystrikk, #handmade, #knitting

September…landlig og nostalgisk med blå detaljer på kjøkkenet!

Hei, alle sammen, håper derehar en herlig søndag! I dag  tenkte jeg å poste noen bilder av mitt nye kjøkken.

 

Neida, det er slett ikke nytt, men visse har det blitt, slik at det faktisk føles nytt. Vi tok jo ned en sliten Villa vent og erstattet denne med ny vifte. Men kjøkkenvifter på den tiden huset vårt ble bygget, var ofte gjemt inni skap og hyller.

   

Hos oss var det snakk om en krydderhylle. I tillegg fjernet vi et vitrineskap med blyglass vindu fra den gamle kjøkkeninnredningen. Nye skap ble bestilt på ikea, så da betilte vi like godt vitrinedører til resten av overskapene og. Nå er det meste på plass, men vi venter ennå på en vitrinedør og noen hyller, som av en eller annen grunn ikke ble levert sammen med resten. Det mangler også lys under skapene, men det kommer.

 

 

 

Jeg har alltid følt at kjøkkenet med sine vel fjorten kvadrat var lite, særlig den gang vi hadde eikelangbord og fire barn rundt middagsbordet. Nå er jo eikebordet for lengst skiftet ut med et lite rundt bord, og nå som vegger er åpnet og kompakte skap skiftet ut med vitrinedører, er det slett ikke så lite. Det er faktisk blitt et hyggelig sted å sitte.

 

Om stilen på kjøkkenet kan jeg vel si at her fremdeles er landlig og litt nostalgisk, som resten av huset. Det er mye annet som er fint, jeg er den første til å innrømme det, men i vårt hus passer denne stilen, og det er en stil jeg liker. Det skal være et brukskjøkken, ikke et utstillingslokale!

Blå detaljer har vel alltid vært med i innredningen her i huset, og slik er det fremdeles. Kjøleskapet er jo blitt blått, men det er også en del andre små blå innslag!

 

Neste prosjekt på kjøkkenet blir å skifte ut underskapene under vinduet fra byggeåret med nye, men det får bli en annen gang. -Og når det kommer til knotter, ja, så måtte det jo bli “diamanter”. Dere vet, diamonds are for ever….eller? 

 

Ha en herlig september-kveld!  Vi blogges!

 

Livet på Norges beste vestkant

 

#høst, #ruskevær, #kjøkken, #ikeakjøkken, #vitrinedøre, #prosjekt, #kose seg inne, #tennetlys,#september, #teppe, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg, #inspirasjon,