Målet er nær!

Hei! Håper du har hatt en herlig helg! Her har vi, som jeg forutså, montert kjøkken i helgen, og jeg er superfornøyd! 


Nei, vi er ikke i mål, men målet er ikke så langt unna nå!

Egentlig hadde vi planlagt benkeplaten i oljet eik, men da jeg så denne varianten i drived, ble det drivved i steden! Den passer bare så godt til gulvet vårt! Herlig med Ikke bare en LANG kjøkkenbenk, , men to! 

Knivene er kommet på plass!

Jeg måtte jo prøve meg med litt stasj, da, selv om platen ikke er festet og  det mangler en del lister.

Gammel bakstebolle fra svigermor!

Men akkurat nå gleder jeg meg aller mest til å vaske og rydde -og til å finne ut hva som befinner seg i hvilken skuff! Ha en fin kveld v

Livet på Norges beste vestkant

 

 

  

#kjøkkenskap, #lidingø, #ikea,,  #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg

 

 

 

 

Endelig!

Endelig , endelig har resten av kjøkkenskapene landet hos oss, og i går ble det montering av skap og skuffer, kan jeg love! Men først var det ut med gammel innredning fra 1982! Esker og papp, for en gangs skyld et herlig syn!

 

Vi er godt i gang med monteringen, men ikke i mål. Men jeg har tro på at kvelden i kveld gjør underverker! Målet er at det skal være på plass i løpet av helgen! Egentlig har  sikkert ikke ventetiden vært så lang viss jeg skal være ærlig, men  når man går å venter på noe, kan man som kjent ikke få det fort nok! Gjett om jeg gleder meg til å få alt på plass! Alle skrog er ferdig montert!

De fleste av skuffene er montert!

Dette må jo bare bli bra!

Vi blir jo ikke helt ferdige ennå, for etter at skapene var bestilt, fant vi ut at vi ville ha en kjøkkenøy i tillegg! Så nå er vi litt i tenkeboksen med hensyn til størelse på denne. Selv er jeg forresten gått videre til neste tenkeboks, eller skal vi si drømmeboks? Jeg er på jakt etter lekre barstoler. Men skal man gå for lin, skinn eller noe helt annet? Og hvor mange skal man gå for? Heldigvis er det litt tid til å tenke! Men i tankene sitter vi allerede rundt kjøkkenøyen!

Disse stolene var jo rålekre!

Eller disse:

 Flere bilder av kjøkkenet kommer etter hvert som arbeidet skrider fram! Akkurat nå får vi bare finne oss i “litt” rot, og at mel, gryter og store fat står midt på gulvet! Trøsten er at det går over! Dersom noen av dere har erfaring med fine barstoler, hører jeg gjerne fra dere!

Ha en fin helg, da! Er vel unødvendig å nevne at det blir jobbehelg hos oss?

 

Livet på Norges beste vestkant

 

 

  

#kjøkkenskap, #lidingø, #ikea, #barstol, #kjøkkenøy, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg

Vi tenner våre lykter når det mørkner

 

Kan man i det hele tatt få nok av levende lys nå som høstmørket har senket seg over hus og hjem? Jeg er vel av dem som aldri kan få nok lys uansett årstid. Om sommeren og langt utover høsten brenner vi lys i HÅLÅ. På hytten brenner vi alltid lys. For ikke å snakke om hjemme?

I disse dager har jeg et anseelig lager hvite kubbelys etter barnedåp og bryllupsfeiring i sommer. Et luksusproblem, spør du meg, og lysene skal nok bli brukt opp etter hvert.

Hvite kubbelys er alltid en slager. Jeg kjøper lys over alt, og ofte på tilbud. Da vi kjøpte inn i stort i sommer, kjøpte vi på Nille. Bortsett fra at Nille hadde noen lys av dårlig kvalitet, som det var en del skriving om for en tid tilbake, synes jeg lysene deres er av veldig god kvalitet.

Duftlys er ellers et “must”, og jeg synes faktisk vaniljelysene fra IKEA er veldig bra. De dufter mildt og brenner lenge.

I blant er det også koselig med litt luksuriøse duftlys, og da er lysene fra Durance og Yankee Candle en favoritt.

Ekstra kjekt er det jo da at det er tilbud begge steder nå i høst på skikkelige kvalitetslys som varer lenge og sprer rommet med herlig stemning.

Ha en nydelig kveld, og tenn et lys i mørket!

 

 

Livet på Norges beste vestkant

 

 

#stearinlys, #lys, #duftlys, #kubbelys, #ikea, #nille, #durance, #yankeecandle, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg, #inspirasjon

 

Innlegget inneholder annonselenker.

 

Ryddige mennesker, les, lær og bli klok!

Heisann! Håper du har hatt en fin dag! Her er det en ganske grå og kald torsdag, vasskald, som de sa i gamle dager!

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, selv har jeg alltid kastet meg over artikler med lettvinte oppskrifter og såkalte selvhjelpsbøker av det kvasipedagogiske slaget. Lettvinte løsninger virker alltid forlokkende! Les, lær og bli klok!

Derfor klarer ryddige folk å ha det ryddig, leste jeg, og der var det mange gullkorn! Selvsagt klarer ryddige folk å ha det ryddig! Og rotehuer klarer det av en eller annen grunn ikke. Det er jo ikke sikkert at sistenevnte gruppe ønsker å ha det ryddig heller! Selv regner jeg meg egentlig som en ryddig person, men man kan vel alltid bli bedre! Sikt mot stjernene, het en selvhjelpsbok i hine år. Jeg lånte den på biblioteket, men leste den aldri.

 I følge artikkelen gjør de ryddige litt hele tiden. De smårydder rett og slett! Fantastisk! Hvem av oss kan vel med hånden på hjertet si at vi ikke gjør det! Vi går der og rydder. Til slutt går det på autopilot, så vi husker rett og slett ikke at vi har gjort det! Noen som kjenner seg igjen, kanskje?

Ryddige mennesker rer opp sengen (HVER DAG)! Det gjør ikke jeg, så dermed er jeg ikke et ryddig menneske. Til eget forsvar mener jeg å ha lest ett eller annet sted at det faktisk var bedre ikke å re opp sengen. Kan det være at de lærde strides om dette? Men uansett, så ser det jo ryddigere ut med en vakkert oppredd seng med sengeteppe, og man rer da senger, men ikke hver dag, som man bør i følge denne artikkelen.

Ryddige mennesker støvsuger HELE TIDEN! Det gjør jeg og, altså er jeg pr definisjon et ryddig menneske! En annen sak er vel at jeg ikke hadde støvsugd så ofte om jeg ikke hadde hatt noen firbeinte bekjennskap. Jeg er ikke noe glad i det bråkete vesenet som heter støvsuger. Vi har to slike bråkevesen, en sentralstøvsuger og en vanlig.Jeg husker fra tidligere tiders reklame at det ble sagt at sentralstøvsugere var MEGET stillegående. Min oppriktige mening er at de bråker de og. En annen ting jeg har lurt på når vi er inne på støvsugere, hvorfor er det ikke reklame for sentralstøvsugere lenger? Er det fordi alle har dette i hus, eller fordi ingen installerer slikt lenger? Ikke godt å si.

 

Ryddige mennesker tømmer oppvaskmaskinen hver morgen. I heimen vår blir den tømt når den er ferdig, enten det er om morgenen eller kvelden. Om dette sender oss i bås med de ryddige eller rotehuene, skal være usagt.

Så var det kjøleskapet da. En gang i verden var det aldri mat som gikk ut på dato i dette skapet. Nå konstanterer jeg det samme som jeg gjorde i mine foreldres kjøleskap for mange år siden. Det går an å finne årgangsmat i kjøleskapet viss man leter lengst bak.

Ryddige mennesker har en vaskedag i uken. Javell, hvorfor blir det mer ryddig slik? Det kommer vel an på hvor mange mennesker man er i huset? I perioder hvor jeg er alene hjemme, vasker jeg ikke tøy stort oftere, men jeg tviler på at hjemmet blir ryddigere av en slik ordning med tre-fire småtroll i hus.

Slik er det egentlig med mange av disse rådene. De passer for noen, i noen livsperioder, og andre råd passer for andre. Så tror jeg hver i sær får finne fram til hva som funker.

Jeg er veldig glad i kurver og kasser til å oppbevare ting i, og det er ett av rådene i artikkelen, nok skap er heller ikke så dumt! Min jakt etter enkle oppskrifter førte meg en gang til Fly Lady, og det var faktisk en del gode råd der, selv om de nok er ment for en annen målgruppe!

 

 

Ett av rådene der var å vaske vasken på kjøkkenet hver dag og rydde vekk slik som ligger å slenger midt i synet på en der slikt gjerne hopes opp. “Hot spot”, ble slike steder kalt!

 

Uansett, ha en flott kveld! Eller som “Fly Lady” ville sagt: “Shine Your sink!” 

 

Livet på Norges beste vestkant

 

 

#ryddigemennesker, #selvhjelpsbøker, #kvasipedagogisk, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg, #inspirasjon

Alle disse dagene som kom og gikk..

Hei! Håper du har hatt en riktig så fin dag og er godt i gang med uken! Er det bare meg som opplever at ukene flyr, eller? Høsten er kommet, ingen tvil om det! Man våkner til mørke og kalde morgener med frost på bil-ruten.  I blant har dagene en tendens til å bli mer enn fylt opp med ting og tang, og slik var det jammen forrige uke. Jeg fikk med meg kurs både i Haugesund og Oslo. Haugesund er en kjempekoselig by, og jeg skulle mer enn gjerne tilbrakt flere timer i den vakre byen i høstsolen. I Oslo ble det heller ikke tid til å se annet enn Raddison Blue på Gardermoen, men er man på jobb, så er man på jobb.

Helgen ble ikke desto mindre innholdsrik! Mannen kom tilbake etter 14 dager i Nordsjøen, og jeg gleder meg over verdens herligste rosebukett, i nydelige “høstlige” rosatoner!

Fredagskvelden hadde vi overnattingsbesøk av lille Pernille på 6 1/2 mnd. Det var første gang hun sov over her, og spennende å prøve seg som “småbarnsforeldre” igjen etter “noen få” år! En snill liten gjest som var strålende blid når hun våknet i reisesengen hos oss! Hjelp, tenk at det er 20 år siden jeg ble vekket av en slik glad, liten jente! 

Men jeg hadde flere overnattingsgjester denne helgen, og jammen fikk jeg flere roser også! En venninne fra barndommen var på besøk. Det ble kos og mimring på fredagskvelden. 

Men det var lørdagen som var den store mimredagen. Da var det klassefest med dem vi en gang delte skolehverdagen med gjennom barne- og ungdomsskolen. Vi delte mye latter og glede, men også matteprøver og gloseprøver, en gang for lenge siden……. Jeg trenger vel ikke si at det ble en topp kveld!

 Og plutselig var det altså mandag., og mandagskveld, og snart natt til tirsdag! Jeg tenker på de berømte ordene:”Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var selve livet.” Hvem i alle dager var det som sa noe så fornuftig? Jeg forsøkte å Google, og det kom opp flere navn. Uansett, så tror jeg ordene må være sagt av en livsnyter, en som visste å sette pris på livet. Eller kanskje det motsatte, en som litt for seint oppdaget hvor viktig det er å glede seg over hverdagen og dagen i dag.

Ja, vi kan mimre om “gamle dager”, og det kan være koselig nok det. Vi kan planlegge og drømme om framtida og, noe som heller ikke er feil. Men det er faktisk dagen i dag vi kan gjøre noe med. Når det blir snakk om å “leve i nuet”, er det alltid noen som hevder at det er ansvarsløst, man må jo planlegge morgendagen! Selvsagt har de rett i det, vi må ha planer, vi må betale regninger, vi må skrive opp det vi skal huske i kalenderen. Kalenderen er forresten et kapittel for seg. Min er (som de fleste andres, antar jeg) elektronisk og “snakker med” både telefon og “padde”. Så kan vi raskt og enkelt sjekke om har tid til å treffe noen en onsdag om sju uker fra klokken til klokken…..

Da jeg var liten, pleide jeg håpe at “noen” skulle komme på besøk. Og “noen” kom på besøk. I dag er det bare loddselgere som kommer uten å ringe på forhånd!

Jeg tror ingen utvikling går bakover. Og vet dere hva, jeg ønsker det ikke heller. Hvem ønsker å ringe fra myntapparat, som vi gjorde i ungdommen? Nei, tekniske framskritt er ofte til det gode. Likevel kan vi tenne et lys og glede oss over dagen i dag og kvelden i kveld!

Ha en riktig god natt! Selv har jeg gått for kvalitetstid med hunden i kveld.

Livet på Norges beste vestkant

 

 

Følg meg!…..Følg meg på bloggen, på Facebook, på instagram……- og på do!

Hei! Følg meg!………Følg meg på bloggen, følg meg på Facebook, og følg meg på instagram 

 

 

Jeg leste nylig et gullkorn som handlet om at før skrev man dagbok på papir og ble sure om noen leste. I dag skriver man dagbok på nett og blir sur om ingen leser.

 

Ja, tidene har forandret seg, og vi med dem. Jeg har ofte vært glad for at mine barn vokste opp før datatiden for alvor bredde om seg. Vi hadde pc (en pc) og de lærte data. De fikk spille litt og. Men ingen fireåring fikk trone på pc-en, og ingen trengte “spilletid”. I allfall ikke om det, som hos oss, vokste opp flere barn i heimen.

 

Vi kan ikke hoppe av verden eller melde oss ut. I dag er oldemor på Facebook! Så blir det vår oppgave å bruke vett!

 

 

Og så er det nå en gang slik da at om man har en blogg eller noen bilder man vil dele, så ønsker man lesere og følgere.

 

I det private har jeg en meget trofast følger. Hun heter Stella og er 6 år. Stella følger etter meg over alt. Glemmer jeg å låse dodøren, følger hun meg der og. Hun er jo jente, må vite, og jenter har vel alltid hatt en tradisjon for å følge hverandre på do?

Ha en strålende dag, og følg meg gjerne, både på Facebook og instagram. Instagramkontoen min heter forresten hannetoves, akkurat som bloggadressen min!

Glemte jeg forresten å si at Stella er en hund?

Livet på Norges beste vestkant

 

Høsthagen er også vakker

Hei! Håper du har en fin kveld! Høstdagen i dag har vært nydelig, og det er meldt fint vær hele uken. I morges var det frost på bilruten, men når solen bare fikk slippe til, ble det deilig. Etter en lang dag med kurs på jobb, ble det tid til en liten tur ut i hagen før mørket falt på. Jammen er høsthagen vakker, om enn på en litt annen måte enn sommerhagen!

Det blomstrer fremdeles langs stien ved vannet. -Og vannet er jo stemningsfullt hele året. 

 

 

Om høsten og vinteren kommer lysene i hagen ekstra godt til sin rett.

 

Jeg elsker lys- og skyggevirkningene man får i hagen på denne tiden når hagen lyses opp av utebelysning.

 

 Sommerblomstene henger fremdeles med, men de synger nok dessverre på siste vers.

 

Her har lyngen overtatt for sommerblomstene!

 

Her har jeg plantet lyng i en av svigermors gamle krukker, som jeg er veldig glad i!

 

Nå er det blitt mørkt i hagen! Disse kveldene er jo så korte om de er aldri så fine! Ha en fin kveld, da! Vi blogges!

Livet på Norges beste vestkant

 

 

#høst, #hage, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg# 

Et vakkert høsbord med linduk på bordet

 

Jeg nevnte i går at jeg alltid har ønsket og fremdeles ønsker et brukshjem fremfor et utstillingslokale. Det er faktisk ingen motsetning mellom et lyst interiør og et brukshjem.

 

Jeg er og veldig glad i naturmaterialer, værbitt tre, tau, hamp og lin. På tekstilfronten er faktisk lin en av favorittene.

 

Vi har spisestuestoler med lintrekk og på soverommet er det lingardiner. Det samme har vi på hytten! I begge tilfeller er gardinene kjøpt på Ellos.

 

Jeg synes det er veldig greit å handle på Ellos, og gjennom årenes løp har det blitt mange kjøp der. Egentlig var det vel min kommende svigermor som presenterte meg for postordrebutikken E første gang. Siden fikk jeg virkelig øynene opp for E da barna var små.hjelpe meg så praktisk det var å slippe å dra tre-fire småtroll med på handlerunde når det var tid for å anskaffe klær til 17.mai eller jul!

 

 

På interriørfronten har jeg og handlet en del på Ellos gjennom årene. Lingardiner er allerede nevnt. Men tilbake til røffe naturmaterialer, når det dekkes bord hjemme, både ute og inne, er det ofte en naturfarget linduk på bordet. Jeg har flere av dem og liker de veldig godt. Jeg kjøpte først en på Ellos, så en til…….de passer jo til ALT.
Linduken kan naturligvis strykes, men jeg synes slike duker er fine når de er litt skrukete og!

 

 

 Linduken kan kjøpes via denne linken, og vil duinn å kikke på annet koselig interiør, kan du gjøre det her.

Ha en nydelig kveld! Dette innlegget er sponset.

 

 

Livet på Norges beste vestkant

 

 

#høst, #linduk, #ellos, #høstbord, #naturmaterialer #kos, #brukshjem, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg# 

Det er lov å være livsnyter!

Heisann!  Å, for en vakker høstdag det har vært i dag!! Slike dager kan man like, solskinn og deilig høstluft. Bladene er ennå ikke blitt gule, og på vår kant av landet er det så ofte så som så med høstfarge på bladene. Straks de har fått den fine “høstlooken”, har de en tendens til å fly med vinden.

Men det er ingen tvil om at blader i høstens farver er nydelige! Vi er jammen heldige som bor i et land med hele fire årstider! Tre av våre fire barn er født på høsten, og en gang i verden ble det avviklet tre gutte-bursdager årlig i løpet av 8 uker. Ja, for det er STOR forskjell på gutte-bursdager og jente-bursdager! I likestillingens navn kan man hevde alt mulig annet., men jeg lar meg ikke overbevise. Jeg vet bedre! Datteren min er født på våren. Da hadde vi jente-bursdag, som altså var noe helt annet! Når siste barneselskap var feiret i november, var det på tide å tenke jul……..Vel, ikke er det november ennå, og det er LENGE til jul, så det temaet lar vi ligge! Egentlig er jeg heller ikke en slik bloggedame som går hele året og gleder meg til å pynte til jul! 

Lyng ute og lyng inne, herlige rosa og lilla nyanser som er lette å like, Lyng hører høsten til, og jeg omgir meg med lyng i mengder både ute og inne. I år har jeg fått en spesiell forkjærlighet for den flerfargede lyngen.

 

Det er en annen i huset som også liker lyng, og det er katten Tara. Hun biter å den, brekker av greiner, og utfolder seg som bare en katt kan gjøre. Men kan man bli irritert på noe som ser så uskyldig ut? Ja, og det finnes vel heller neppe større livsnyter enn en katt? Jada, disse hårballene røyter, de kvesser klør, og i blant ødelegger de altså plantene. Men jeg ville ikke vært uten dem. Da barna var små, ønsket jeg et hjem som kunne brukes. Slik vil jeg ha det i dag og. Jeg tror ikke lykken er et utstillingslokale. På den andre siden er det jo vi voksne som må lære både barn og dyr hva som er akseptabelt. Barn blir ikke nødvendigvis lykkeligere av å få hoppe i sofaen og kjøre legobil på salongbordet, og hunden får ikke noe bedre liv om hun får hoppe opp i sofaen med sølelabber. Men en slik liten hvit frøken, må jo bare få nyte sofa-livet!

Kontrasten mellom kosedyr og farlig jeger er bare en av de egenskapene som er så spennende med katter, og du kan bare glemme å “dressere” en katt. Den går sine egne veier, Du må fortjene kattens vennskap!

Nå faller kvelden på. Hund og katt har falt til ro. Jeg har hatt koselig besøk av min mor, men nå har hun dratt hjem. Jeg blir sittende her i halvmørket med stearinlysene, som dufter vanilje, Slik liker jeg godt å sitte. Det er mørkt ute i hagen nå.  Men utebelysningen gjør at hagen likevel virker vennlig. Vi har ikke gardiner i stuen, bare persienner, og de er ikke i bruk på denne tiden av året. Men om sommeren er de nyttige, for det er store stuevinduer mot vest. De første årene hadde vi gardiner for vinduene i flere rom. Etter hvert kom ønsket om lys og luft, og nå har vi bare gardiner på badet i 1. etasje og på soverommene. 

Ha en fortsatt herlig kveld! Vi blogges!
 

Livet på Norges beste vestkant

 

 #livsnyter, #høst, #lyng, #blader, #guttebursdag, #jentebursdag, #jeger, #livsnyter, #interiørblogg, #livet pånorgesbestevestkant 

Hekta på interiør

Heisann! Håper du har en fin kveld! Selv er jeg  kommet hjem for ikke så lenge siden og sitter og følger sånn halvveis med på tv. Er det bare meg, eller er det andre der ute som henger seg opp i interiør, møbler og dill og dall i programmer der dette slett ikke er fokus? Legger dere også merke til tapeter, gulv og farger?

 

Når jeg tenker meg om så tror jeg “alltid” jeg har vært interessert i interiør. Som for så mange barn, var rødt den store favoritten. Jeg er blitt fortalt at jeg som toåring insisterte på knallrød kåpe, mens min mor ville ha en fornuftig blå. Gjett hvem som fikk viljen sin! Det var ikke min mor!

Siden ville jeg ha rødt rom, knallrødt, men siden jeg hadde en lillesøster som bodde på samme rom, ble det knallrødt klesskap. Det vil si klesskapet forble gråhvitt utenpå og ble malt rødt inni. Interiørmaling på den tiden var ikke hva det er i dag, malingen trengte evigheter på å tørke, og luktet som bare det. (Heldigvis ble det malt mens min far var på forretningsreise!) Siden ble det 70-tallsrom med orange, gule og brune mønstre og dertil en “tøff” sovesofa. Alle som har vokst opp på 70-tallet vet hva jeg snakker om! Som tenåring malte jeg ett og annet i rosa. Det nærmet seg det pastellfargede tiåret, og jeg tror det må ha vært første gang jeg svingte malekosten.

Mot slutten på 80/tallet var det jo furua, først elsket, senere hatet. Vi hadde aldri noe særlig furu vi, men det var ikke fordi jeg ikke syntest det var lekkert, drittlekkert! Smak og behag endrer seg, og akkurat nå ser jeg for meg at jeg alltid vil være trofast mot hvitt, eller i det minste lyst. Men man skal aldri si aldri. Våre nye stuevegger ble slett ikke hvite.

På postkassen vår står det et klistermerke om at uadressert reklame er uønsket, et klistermerke jeg absolutt står inne for. Likevel må innrømmes at uadressert reklame fra møbelforhandlere som følger med helgens aviser absolutt blir lest. 

Ja, jeg innrømmer det. Jeg er hekta på interiør, og går alltid med planer om ett eller annet stort eller lite prosjekt i tankene. Men nå det er sagt betyr ikke det at jeg synes alt som presenteres av reklame er så veldig stilig, og kataloger fra de store møbelvarehusene synes jeg som regel er direkte kjedelige. Hvem som helst kan jo få det gjennomført og stilig om man går til en møbelbutikk, dyr eller billig, det er uvesentlig, og kjøper en ferdig stue eller et ferdig soverom.

Et virkelig hjem mener jeg blir til rom for rom. Det har en blanding av nytt og gammelt, dyrt og billig. Jeg er glad i møbler med “sjel”, som forteller en historie. Kanskje de har tilhørt en kjær gammel slektning eller kanskje det er et loppisfunn som er pusset opp. Så finn.no er en fin “butikk, virkelig mulighetens marked, som det heter i reklamen. 

I disse dager venter jeg spent på underskap til kjøkkenet. Samtidig skal det ærlig innrømmes at jeg har et annet kjøkken også i tankene! (Hvem sier at man ikke kan ha tankene flere steder samtidig?) Det nærmer seg innlagt vann og kloakk på hytten. Kanskje er det klart allerede neste sommer. Det betyr bye bye hyttetoalett, minibad og minikjøkken, så egentlig er det ikke bare kjøkkendrømmer man kan drømme i disse dager, men baderomsdrømmer også. -Og en ting er sikkert det blir hjemmedesignet fremfor strømlinjeformet design. På en hytte i den norske fjellheimen, tenker jeg det blir perfekt slik, rett og slett en skreddersydd løsning!

Ha en super kveld videre! Vi blogges! 

Livet på Norges beste vestkant

 

 

#høst, #reklame, #møbelvarehus, #hektapåinteriør, #prosjekt, #kos, #kjøkken, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg#