DIY, Pimping av spa

Heisann! Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra en makeover av spaet vårt. I går skrev jeg at de to små kabeltromlene var ankommet og at den ene skulle stå ved spaet. Der har det for øvrig pågått en aldri så liten makeover for tiden. Vi er vel ikke helt i mål, for lokket mangler fremdeles, men her kommer noen underveisbilder. Så lover jeg flere bilder når vi er i mål.

Spaet er av den enkle (og billige) sorten, som man kjøper på nett, og som enkelt kan flyttes om man skulle ønske det. Da vi kjøpte det for et par år siden, visste vi ikke om dette var noe vi kom til å bruke, men det svarer absolutt til forventningene. Dessuten er det lite og nett og passer perfekt i størelse der det står, og det er plass til fire personer i det. Men plastic fantastic er ikke det vakreste som finnes, så vi fikk tidlig ideen om å kle spaet med tre.

Som tenkt, så gjort, og her er plankene kuttet i riktig lengde.

Plankene er beiset i kastanjefarget beis og satt til tørk, og det er borret hull i plankene til å trekke hyssing igjennom.

Tau  (5mm tykt) til den nette sum av kr39,-  for 20 m.

Så “syr” man litt!

“Trekket” monteres rundt spaet, og resten av plankene “sys” på etter hvert. Her ser vi hvordan spaet ser ut med plastic- fantastic looken!

Den lille trommelen, som skal gjøre nytten som bord,  er beiset i uttynnet beis i samme farge som plankene rundt spaet.

Ha en flott kveld! Vi blogges!

Livet på Norges beste vestkant

 

  #kabeltrommel, #spa, #makeover, #bord, #inspirasjon, #diy, #hage, #garden #home, #interiørblogg

13 kommentarer

Siste innlegg