Blått til lyst

Hei og fine kvelden! Hvordan er det med deg og farver? Er du som meg st du har en eller flere farver du alltid kommer tilbake til? Noen farver blir vi jo aldri lei, og de “passer til alt”

En farve jeg alltid kommer tilbake til er blått i alle nyanser. Denne farven har egentlig fulgt meg så lenge jeg kan huske, både i klær og interiør. I de senere år, har det holdt med små detaljer i ett ellers hvitt og nøytralt interiør. En gang hadde vi knallblå stue. Det var på slutten av 80-tallet!

Ja, jeg har en forkjærlighet for alt som er vakkert, og jeg innrømmer det! Ting som bare har en funksjon uten å være vakre, må vi leve med i blant, men det beste er når funksjonelle ting også er vakre! Her kommer porselen inn i bildet!

Hva er vel vakrere enn blå porselen? For mange år siden samlet jeg på kryddernokser. De kom i posten en hver mnd, og de var ganske dyre. Siden kom det forespørsel om å kjøpe andre bokser, bokser til te osv.

Disse var enda dyrere, og som småbarnsmor har man annet å bruke pengene på! Her om dagen kom jeg hjem å fant disse boksene på kjøkkenet. Min mann hadde funnet dem på en lokal gjenbruktbutikk og kjøpt dem! Nå er de kommet i hylle på veggen, rett under slektningene sine! Er de ikke nydelige?


 

Ellers gir dyr oss mange gleder, og jeg elsker disse firbeinte, likevel fant jeg det klokest å dekke mine nye kjøkkensyoler med skinn, syntetisk sådan, så det kan vaskes!

Pus syns det var en veldig god ide!
 

Framme er skinnet festet med strikk rundt beina, på ryggen har jeg sydd fast en nærmest gjennomsiktig sløyfe. Det ble slett ikke så verst, og de vakre møblene slipper unna katteklør! 


 

 Ha en strålende kveld! Vi blogges!

#porselen, #blått,#krydderboks, #gjenbrukt, #livetpånorgesbestevestkant, #interiørblogg, #kjøkken, #kitchen, #inspirasjon, #stoler, #katteklør

4 kommentarer
    1. Så heldig at du nå har de store krukkene også.
      Samlet også på blått i mange mange år….ikke det mønsteret du har der, men ting i blått.
      Men den blå perioden gikk over…og eg solgte alt.
      Har i dag ikke noe blått, men ja …av og til stopper eg opp ved noe eg synes er fint…men så sier eg til meg selv…”du har sluttet å samle ” og går videre
      Skjønner godt at pus synes det er godt å ligge der.
      Ideen din med å knyte fat med nesten usynlig bånd var kjempelur.
      Ha en flott kveld

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg