fredagskveld er ikke feil

Hei og fine kvelden! Og dette var jammen koselig lesning på en fredag når man bare har svinset over gulvene med moppen! Ekspertene har talt, ofte holder det å støvsuge en gang i uken! Så vet vi det!

Jeg for min del liker ikke støvsugeren fordi den bråker! Annet husarbeid, som er lydløst derimot, er helt all right!

 

 Men i kveld har en liten frøken på overnattingsbesøk, så da er det andre ting som prioriteres. Nå har lillemor sovnet søtt, og jeg har innviet et av de herlige duftlysene jeg kjøpte på Puerto Rico.

De lysene er så fantastiske, og jeg kjøpte en del av dem. Store og tunge er de og, så den som stod framfor skranken på flyplassen i San Juan og lesset diverse bagasje over i mannens koffert for å slippe å betale overvekt, det var meg!

Men det var lys som var vel verdt å dra på, og de dufter himmelsk!


Men det er ikke første gang jeg handler lys! Jeg hanlet Yankee Candle i Florida da jeg var der, og i

 “gamle dager” da det var “Dejlig å være norsk i Danmark” ferierte vi noen år i dette dejlige land. Det var noen regnfulle og litt kjølige somre, og jeg tror jeg fikk sett det meste som var av lysstøperi og loppemarked fra Blokkhus til Bilund! Men lys har da heldigvis den egenskapen at de brenner opp. -Så kan man kjøpe nye neste gang!

I morgen blir det togtur til min svoger og svigerinnes hytte i Drangedal. Det blir koselig! Det er herlig avslappende å kjøre tog. Man “flytter” liksom inn, leser litt, strikker litt, og så vips er man framme! Jeg gjør det samme på lange flyturer ,”flytter” inn på flyet for noen timer!

 Ellers har jeg jo fått med meg at viss man skal blogge i disse dager, skal man fokusere på klikk. Det er ikke så  farlig om overskriften ikke harmonerer med det innlegget handler om, eller…? Noen tar den enda lenger og blogger om ting som de aldri ville fortalt deg face to face.  Men slik har det vel vært i media før i verden og? Det er sikkert flere enn meg som husker sangen “Naken greve hager neger med øks” ? – Og den sangen sier i grunnen det meste, bare det at den gang var det journalister som drev på slik. I dag er det “hvermansen” på sin private blogg! Jeg kjenner at jeg blir litt flau på noens vegne, og da kanskje på vegne av familien deres! Er det slik at alt må deles på nett?    


Er det andre enn meg som rett og slett leser blogger for å bli inspirert? Akkurat som jeg har tenkt å kose meg med et herlig interiørblad på toget i morgen og la meg bli inspirert, ikke av  lugubre overskrifter og “intime betroelser” men av vakkert interiør og litt hverdagsluksus!


Ha en nydelig fredagskveld og en fantastisk helg!

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer
    1. Det er så godt når det er helg, og vi kan rydde og gjøre litt rent, og nyte helgen til fulle 🙂
      Nei, det er ikke sladder og intimbetroelser som fenger meg mest heller. Men liker å lese om hverdagen, om de små ting, om gleder og sorger, om hvordan folk har det…Rett og slett det som jeg kan identifisere meg med selv 🙂
      Ha en riktig god helg <3

    2. Eg føretrekker å lese bloggar til personar som ikkje er desperate etter klikk. Eg les bloggar som eg finner underhaldane og spanande. Kvalitetsbloggar.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg