Not my home….

Hei! Håper du har hatt en fin dag! Selv nyter jeg kvelden med et herlig interiørblad, Romantic Homes. Her er det bare å drømme seg bort! Det er altså ikke mitt hjem jeg viser i dag, for noen herlige hjem! 

Stilen kan jeg like, romantisk, lyst og lekkert, samtidig brukervennlig! Loose-cover, som på disse spisestue-stolene hadde vi og i spisestuen tidligere. De gikk helt til gulvet og var et yndet gjemmested for katter! Det er veldig greit med møbeltrekk som kan vaskes! Derfor liker jeg så godt ektorpene våre og! Loose coverene til spisestuestolene havnet til slutt i en sekk i kottet. For å se noenlunde ut måtte de strykes, og fruen liker slett ikke å stryke! Jeg skal ikke si at jeg hater det, for det blir for sterkt, men det er ikke så veldig langt unna… 


Herlig, landlig og romantisk er det også med ulike pinnestoler rundt bordet. Malt i samme farge eller farger som matcher hverandre, får stolene likevel et slektskap! Gamle kandelabre og “bestemors blondeduk” gjør det romantiske inntrykket komplett! 


For ikke å snakke om dette landsens kjøkkenet! Her er det nok flere enn meg som kunne flyttet  rett inn! 

Ha en super kveld videre! Vi blogges!

#notmyhome #romantichome #romanticstyle #romantiskstil #countryliving #landlig #norgesbestevestkant

7 kommentarer

Siste innlegg