Slik forsvant den vonde lukten!

Hei! Jammen er det deilig å være midt i september når gradestokken fremdeles viser sommer! Ja, dette kan vi leve med! Høsten blir så mye kortere med dette været enn det vi ofte har på denne tiden, regn og vind!

I går kom endelig resten av lyngen på plass i potter og krukker. Er jo greit å være klar til høsten i det minste! Jeg synes det er så herlig med lyng i de vakreste rosa og lilla-farger. 

Bilderesultat for lyng
Den nye firbeinte som plutselig kom inn i familien har forresten en forkjærlighet for å grave i blomsterpotter og bed, så i går gravde hun like godt opp alle de sørgelige restene av stemor som var igjen i to blomsterpotter. Så var det også gjort. Men det betyr at jeg må kjøpe mer lyng!
Lyng er herlig, den holder seg fin lenge. Og når lyngen til slutt takker for seg, ja, da kan man snart begynne å tenke sommerblomster igjen.

Ellers blogget jeg for en stund siden om kisten som hadde krysset Atlanteren flere ganger, og jeg skrev at den luktet møllkuler, en ganske vond lukt, synes jeg. Da fikk jeg et kjempegodt råd om å legge en lavendelpose i kisten og sette en list under lokket, slik at det ble stående bitte lit åpent.

Jeg kjøpte slik lavendel som er beregnet til badet og lokket har stått litt på gløtt, og nå er møllkulelukten forsvunnet! Herlig med tips som faktisk funker! Ha en strålende septemberdag videre! Vi blogges!

#lukt #lavendel 

5 kommentarer
    1. Helt enig i at en så flott og mild høst kan vi leve med… har ikke merket særlig til at det er høst for å si det mildt. Nyter hver flotte dag vi får. Tror du at vi kan gå over fra sommer til vinter med snødekkede marker? Nei fra spør til alvor… dette er jo bare helt herlig, at vi har så flotte dager… bare til å nyte…
      Lyng er flott og det er toppen å gå tur i lyngdekket landskap

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg