Sol og sommer, og snart er det ferie!

Vi begynner snart å bli skikkelig bortskjemte. Hver morgen våkner man til en ny solskinnsdag. Rosene blomstrer og koser seg i solen.  Det er som å være i syden! Etter jobb, er det livet ute som blir prioritert. I går var det sommerfest med gode kollegaer, og nå nærmer ferien seg med stormskritt! Selv om vi har hatt en fantastisk sommer i mange måneder nå, kjenner jeg at det ikke blir feil å dra til Tyrkia på lørdag!

Tyrkia, ja, det er vel ferielandet i mitt hjerte når man snakker om sol og sommer. Første gang jeg satte beina på Tyrkisk jord reiste vi som barnefamilie. Minstejenta fikk raskt tilnavnet “lille sommerfugl” av en av servitørene. Hun lærte å svømme skikkelig den sommeren.

 

Siden har det blitt mange Tyrkia-somre, først med alle barna, siden med de minste og til slutt bare “oss halvgamle”. Garantert sol og sommer, hyggelige folk, billig shopping, fine strender.

Men før vi setter oss på flyet, er det en del småprosjekter på gang i heimen. Så tipper jeg det blir et par til når vi kommer hjem igjen. Ha en flott dag!

Livet på Norges beste vestkant

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg