Kjærlighet og rene vinduer!

Heisann! Da har man igjen satt beina på norsk jord etter noen fantastiske dager i California! -Og jeg må si det er noe eget med bryllup! Det tar liksom noen dager “å lande”! Det er stort å få være med å feire kjærligheten!


 

Dagen i dag har blitt brukt i godt selskap med høytrykkspyleren! Vinduene i første etasje er blitt rene! Tusen takk til min kjære, som er mye flinkere til den kunsten enn meg!


 

Ellers har vi ryddet og spylt i Hålå, så nå kan våren og sommeren bare komme!

 

I morgen tidlig går turen til fjels, ikke til vår hytte denne gang, der holder de unge og lovende til i påsken, men til Bjønntjønn i Drangedal, og det blir ikke feil! Påskevær eller ei, det er påskeferie! Ha en fin kveld! Vi blogges!

6 kommentarer
    1. utrolig kjekt med en handyman i huset. har en selv som både baker, skrur bil og tja, gjør det meste egentlig. moro å kunne være med på bryllup, hadde ei venninne som giftet seg i fjord og det var jo så vidunderlig å være med på. finnes ikke ord, det er som du sier noe helt magisk. jeg håper du koser deg masse i påsken og nyter det fine været vi er så heldig å ha nå.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg