Påske og nominering….

Heisann på en litt sein kveld, eller skal vi heller si natt? Selv elsker jeg å sitte oppe på denne tiden og bare nyte freden og roen! Det er virkelig kvalitetstid! Håper du har en strålende påske så langt!

Selv kom jeg hjem fra California i går etter seks fantastisk flotte dager, der to av dagene var viet bryllupsfeiring!  Bildene til dette blogginnlegget er forresten lånt,og jeg synes de gir en herlig påskefølelse. – Og nå er påsken i gang, dere!

I morgen tidlig går turen til fjels! I dag har jeg endelig fått svart på alle de koselige kommentarene jeg har fått på bloggen siste uken! Sorry, folkens, men bedre sent enn aldri!

I tillegg har jeg jammen meg også blitt nominert til Libster Blog Awards av bloggen mmanum. Tusen takk for nominasjonen. Den åpnet øynene mine for en flott blogg! Kjekt med en blogg med mote og stylingtips for voksne kvinne Jeg har blitt nominert en gang før, og velger i dag som da å svare på spørsmålene uten å nominere nye. Viss du vil kan du lese mer om dette her (magefølsen)

 

 

1. Hva er den største gleden din ved å være blogger?

Jeg har alltid likt å skrive. Jeg er også en kreativ sjel som liker å drive på med ulike DIY-prosjekter,og jeg har stor interesse for interiør, hus og hage. Hva er da er naturlig enn å starte en blogg der man får utløp for alt dette? I tillegg blir man kjent med kjekke folk og får mange hyggelige kommentarer!

2) Solen skinner, været er topp! Hvor ville du ha vært? På fjellet, ved sjøen, eller? Beskriv og fortell

Det kommer helt an på årstiden. I sommerhalvåret ville jeg nok vært på stranden. Om vinteren er fjellet et herlig sted! Stranden er forresten fin resten av året og. Det samme er fjellet! Dette ble med andre ord et skikkelig “God-dag-mann-økseskaft-svar”

3) Hva er favorittmusikken din?

Det kommer egentlig også an på anledning og humør! Noe musikk “smaker” for eksempel sol og sommer. Noe musikk har evnen å bringe deg tilbake til den setting der du første gang hørte den, og noe musikk er bare vakker!

4) Hva kan du fint leve uten, og HVA kunne du ikke levd uten?

Jeg kunne fint levd som vegetarianer, altså uten kjøtt, men ser ikke helt poenget. Det er litt vanskeligere å svare på hva jeg ikke kunne levd uten, for må man, så må man. Men for å si det på en annen måte, jeg er veldig glad for at jeg har mennesker i livet mitt som betyr mye for meg, for at jeg har dyrene og for at jeg har en hage.

5) Hvis du fikk, uten noen spørsmål om noe…, mulighet til å gjøre din største drøm til virkelighet. Hva ville det være?

Egentlig tror jeg at drømmene dine kan bli virkelighet bare du vil det nok. Selv har jeg fått oppfylt mange drømmer. Jeg har fått det livet jeg drømte om som barn. Det betyr ikke at alt alltid er perfekt. En klok person har sagt at vi ikke er taknemmelige fordi vi er lykkelige, men lykkelige fordi vi er taknemmelige. Jeg tror svaret mitt ligger der.

6) Tror du på spøkelser?

Nei

7) For noen er avslapping den ultimate tilstand, andre aktivitet. Hva med deg – hvor finner du rom for å “lade batteriene”?

Jeg er nok mest et aktivitetsmenneske, og jeg er ikke kommet til det stadiet i livet der jeg kan sitte på en stubbe i skogen og stirre ut på ingenting ennå.

8) Favorittmaten din er?

Jeg har flere favoritter, men liker best mat som er laget av skikkelige råvarer.

9) Fashion er min lidenskap. Hva er din?

Kreativitet og skaperglede, det å få til noe er nok en stor lidenskap

10) Hva er ditt favorittordtak?

Jeg har flere, for jeg samler på slike ordtak til bruk i hverdagen, men her er noen av desom henger på oppslagstavlen min

Det som ikke tar livet av deg, gjør deg sterk

Du visste ikke hvor sterk du kunne være, før det å være sterk var det eneste valget du hadde.

Hvorfor henge seg opp i bagateller når det finnes trær?

11) Liebster Award er en mulighet til å la bloggen din bli kjent, og bli kjent med andre bloggere. Hva synes du om å bli nominert til L A?

Jeg synes det var helt greit å bli nominert! Gøy å bli kjent med andre bloggere!

 

Ha en flott natt (dag)! Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg