hits

Go pink for en god sak!

Hei! Hvilken deilig dag, dere! Solen skinner og himmelen er blå! Jammen er det viktig å glede seg over dagen i dag, og dette er noe man alt for ofte glemmer. Vi surrer i vei med vårt eget, har det travelt og irriterer oss over de bitte små ting eller ting som vi ikke kan gjøre noe med, Mikkimus-problemer som min søster så treffende sier.Vi er vel alle der i blant. Men det var ikke dette jeg hadde tenkt å blogge om i dag, men om mitt fantastiske nye smykke,  for jeg har altså fått en nydelig rosa engel i hus. Det er en skytsengel fra Margrete Nudel, og ved å kjøpe denne, er du med å støtter den norske Brystkreftforeningen.

De fleste er vel enig om at dette er en viktig sak. Smykkene kommer i lekre rosa smykkeposer.Jeg iler til med å si at jeg ikke er sponset av noen. Jeg synes bare dette smykket er så vakkert og symbolikken så fin at jeg har bestilt et til min datter og mitt barnebarn og.Mitt lille barnebarn på snart to var nemlig veldig opptatt av at hun skulle låne bestemors engel. Skyttsengelen finner du her. (De støtter forresten mange andre gode saker og gjennom sine ulike engler)Ha en herlig kveld videre! Vi blogges!

2 kommentarer

Nora Piscopo

23.03.2017 kl.17:21

<3 Så fint smykke

CamiMH

23.03.2017 kl.23:20

Stilig:)

Skriv en ny kommentar

Norges beste vestkant

Norges beste vestkant

Hei! Så kjekt at du titter innom bloggen min! Jeg som skriver denne bloggen heter Hanne Tove og er en kreativ frue fra Jæren, Norges beste vestkant. Du kan lese mer om meg og mitt under overskriften med samme navn. Håper du vil trives her på bloggen! Legg gjerne igjen en kommentar!

bloglovin
Facebook Instagram Pinterest

Norske blogger
free hit counter
hit counter

Søk i bloggen