Der ble det jammen striper i stuen, gitt!

Heisann! Håper du har hatt en fin sommer! Selv har jeg hatt en fantastisk sommer. For meg som elsker sol og varme, har virkelig sommeren levert. Ja, jeg vet at det er mange konsekvenser av varme, tørke og lite regn som ikke er så hyggelige for alle, og det er ikke noe kjekt.

Sommeren begynte for vår del med en uke i “Syden-landet” fire generasjoner. Kan virkelig anbefales, i hvert fall om man har en sprek oldemor, som tilfellet er hos oss. Neida, hun er ikke min oldemor! Det skulle da bare mangle, hun er min mor. 

Vel hjemme, fikk vi med oss Thons of Rock i Halden, og selv om det bøttet ned og var skikkelig kaldt mye av tiden, så var det jammen en opplevelse. Det er ikke umulig at vi gjentar dette, men neste gang tror jeg vi må bestille litt finere vær. Denne gang var jeg superhappy for å være den lykkelige eier av superundertøy, ull og regntøy! 

Blogging, ja, bloggen har ligget brakk en god stund, men det betyr jo ikke at man ikke ryker seg ut på diverse mer eller mindre kreative prosjekt. Så også i sommer. Det begynte vel med at jeg lekte møbeltapeteserer igjen. Jada, jeg har gjort det før, men ble motarbeidet av kattene, så etter to år, var det bare å innse at møblene i hvitt bilskinn hadde sett sine beste dager. 

Denne gang gikk jeg for utendørsstoff, utendørsstoff i marineblått og hvitt.  Gøy med noe som ikke er hvitt eller beige. Litt arbeid er det jo å trekke om slike møbler, så kattene gjør lurt i å holde seg unna en stund framover. Selv om det var greit å ha et påskudd for å trekke om denne gang, så er det ikke noe jeg   har tenkt å drive med månedlig!

Dream on….En pus var på pletten allerede før stoffet var festet. Den andre ventet til trekket var festet. Men så langt ingen kloring. Bank i bordet!

Denne gang tok jeg ikke bilder av framgangsmåten, men det kan du lese mer om her viss du har lyst. Ha en flott dag videre! Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg